Ασφαλιστικά μέτρα από τον Άκη Πετρετζίκη στο Mega!

Στα δικαστήρια κατέφυγε ο σεφ Άκης Πετρετζίκης προκειμένου να «μπλοκάρει» την προβολή της εκπομπής «Καν' το όπως ο Ακης», που μεταδίδεται σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, «κόβοντας» νούμερα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός σεφ, που έχει διακόψει τη συνεργασία του από το 2015, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο, ζητώντας από το δικαστήριο να βάλει τέλος στην προβολή της επίμαχης εκπομπής.



«Ο Άκης έχει τώρα άλλη εκπομπή σε άλλο κανάλι και το τηλεοπτικό κοινό μπερδεύεται, δεν ξέρει ποια είναι η τωρινή και ποια η παλιότερη, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την τηλεθέαση» κατέθεσε στο δικαστήριο ο sous chef του παρουσιαστή, Γιάννης Μπουροδήμος.



«Ο Άκης είχε κάνει συμβόλαιο με την Τηλέτυπος, αρχικά ως φυσικό πρόσωπο και μετά μέσω της εταιρείας του. Για τη συγκεκριμένη εκπομπή έπαιρνε 5.000 ευρώ και, εκτός από παρουσιαστής, είχε όλη την ευθύνη, από τις συνταγές μέχρι τους καλεσμένους που εμφανίζονταν ως guest. Οι συνταγές ετοιμάζονταν μήνες πριν, από τον ίδιο τον Ακη» εξήγησε ο βοηθός του γνωστού σεφ.

Η Τηλέτυπος δεν εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το προσεχές διάστημα.