Survivor 2: Αναταραχή με τα συμβόλαια! Ακυρώνονται συμμετοχές;

βιντεο

Τι έχει συμβεί λίγο πριν την αναχώρηση των παικτών του Survivor για τον Άγιο Δομίνικο;

Αναταραχή επικρατεί λίγο πριν ξεκινήσουν να φεύγουν οι παίκτες του Survivor για τον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης Στη Φωλιά των Κου Κου, αρκετοί από τους διάσημους παίκτες πήραν τα συμβόλαια τους τελευταία στιγμή και πέραν των χρημάτων που είχαν συμφωνήσει, οι όροι που περιέχονται κάνουν τους δικηγόρους τους να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ανάμεσα σε αυτούς όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος είναι και η Ιωάννα Πηλιχού που ενδεχομένως βρίσκεται πιο κοντά στο «όχι».

«Οι παίκτες πήγαν, πέρασαν τον στίβο, τους επέλεξαν ότι ναι εσείς κάνετε. Πάνε περνάνε τα ιατρικά τεστ και ψυχολογικά και μια χαρά. Πάνε συμφωνούν το βδομαδιάτικο. Τα συμβόλαια όμως; Τα συμβόλαια δόθηκαν στους μισούς και λίγο παρά πάνω χθες! Και σήμερα που μιλάμε, έχουν ραντεβού τουλάχιστον τρεις διάσημοι να πάνε να πάρουν το συμβόλαιο τους και να το υπογράψουν. Είναι πολύ τελευταία στιγμή. Δεν ξέρω αν είναι εντέχνως τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένος παίκτης είναι μέχρι τις 12 το βράδυ στο γραφείο του δικηγόρου του και ο δικηγόρος του λέει αυτό το «συμβόλαιο γαλέρας» δεν το υπογράφεις. Είναι οκ στα χρήματα, αλλά όλοι οι άλλοι όροι, που είναι πως τους διαχειρίζεται ο ΣΚΑΙ, τι κάνουν μετά το Survivor, που μπορούν να βγουν, τι μπορούν να κάνουν επαγγελματικά, θα πρέπει να πάρουν έγκριση από κάποιους; Τι θα γίνει αν τραυματιστούν όπως για παράδειγμα έγινε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Ειρήνη Κολιδά; Φέρει η παραγωγή του Acun ευθύνη; Σε όλα αυτά, εγώ από ότι μαθαίνω μιλώντας με αρκετούς παίκτες, οι δικηγόροι τους σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Το επιχείρημα είναι πως πρόκειται για το Survivor που έκανε επιτυχία, για αυτό και τα βδομαδιάτικα έχουν πέσει και μάλιστα πολύ.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Ιωάννα Πηλιχού που είχε ανακοινωιθεί και από την εκπομπή της Ντορέττας. Εγώ μαθαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα. Τώρα που μιλάμε, δεν έχει υπογράψει αυτή τη στιγμή. Μέχρι και Τρίτη μαθαίνω θα φύγουν οι τελευταίοι. Το θέμα είναι με τα συμβόλαια που έχουν δοθεί για υπογραφή. Και δεν είναι η μόνη. Είναι από ότι μαθαίνω, αυτή που μάλλον λέει τελικά όχι», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης