"Η Ειρήνη δεν αυτοκτόνησε" - Τι κατέθεσε ο αδερφός της

στην ασφάλεια Αγρινίου

Πεπεισμένη πως η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε, είναι η οικογένεια της 44χρονης μάνας τριών παιδιών από την Κατοχή Μεσολογγίου, η οποία βρέθηκε νεκρή στη θέση Μυρτιά.

Σήμερα Πέμπτη, ο αδερφός της Γιώργος Λαγούδης και ο γιος της, Γιάννης Λαγούδης, βρέθηκαν στην ασφάλεια του Αγρινίου. Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας έδωσε συμπληρωματικά στοιχεία για τα όσα υποστηρίζει έως τώρα, ενώ ο γιος της έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς.

Αυτό που τους προβληματίζει είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, υπάρχει υλικό από κάμερα που έχει καταγραφεί σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε η σορός της και ο καταστηματάρχης ισχυρίζεται πως το υλικό είναι πολύ «καθαρό».

Επίσης υπάρχει ένα ακόμα υλικό από τα διόδια στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Είναι συγκεκριμένος ο άνθρωπος που έχει καταγραφεί να περνά συγκεκριμένη ώρα. Προς το παρόν δεν είναι δυνατό να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Εντωμεταξύ, σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη. Πρόκειται για δύο φωτογραφίες, με την πρώτη να δείχνει το εσωτερικό του οχήματος και τη δεύτερη να το δείχνει απέξω στην πίσω πλευρά. Η πλέον σοκαριστική φωτογραφία είναι η πρώτη καθώς δείχνει καμένη τόσο τη θέση του οδηγού, όσο και του συνοδηγού.

Ενα νέο στοιχείο είναι πως ο ιατροδικαστής έχει βρει κάτι στον λάρυγγα της γυναίκας και έχει οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι πριν τον θάνατό της κάτι είχε πιει, ωστόσο για να είναι ασφαλή τα συμπεράσματα αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης