Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας: Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα - Απεργία την Πέμπτη

γενική συνέλευση και απεργια

Σε ανακοίνωση της, η Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας απευθύνει κάλεσμα για κινητοποίηση την Τετάρτη 10/1/2018,  Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 11/1 & απεργιακή κινητοποίηση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μετά τον ορυμαγδό των μέτρων της λεγόμενης «γ’ αξιολόγησης» μεταξύ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και «θεσμών», των προτάσεων της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, του ΔΣ της ΟΛΜΕ και άλλων Ομοσπονδιών και σωματείων, το ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας μετά από διεξοδική συζήτηση αποφάσισε:

1) Την αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10/1/2018 και ώρα 1.30 μμ έξω από την περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης της Ακτής Δυμαίων. Έτσι καλεί τα μέλη της να δώσουν αγωνιστικό παρών, όπως και τις όμορες ΕΛΜΕ Δυτ. Ελλάδας.

2) Καλεί σε Γεν. Συνέλευση τα μέλη της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας την Πέμπτη 11/1/2018 και ώρα 7.00 μμ στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

3) Καλεί σε απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης (Δευτέρα ή Παρασκευή) με την μορφή δύο στάσεων εργασίας από ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

4) Τέλος είναι σε εγρήγορση λόγω των εξελίξεων για κάθε άλλο πρόσφορο μέτρο ή δράση πριν ή και κατά την Γεν. Συνέλευση της Πέμπτης.

Πρόεδρος του Δ.Σ.  της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας είναι Σιάχος Χρήστος και γραμματέας ο Μπούρδαλας Παναγιώτης.

Διαβάστε επίσης