Απίστευτο! Αυτή είναι η τάση που θα βλέπουμε παντού την άνοιξη

θα βλέπουμε παντού μπανάνες

Οι μπανάνες πρόκειται να είναι παντού το 2018 και όχι μόνο στο νέο σας διατροφικό πρόγραμμα. Το τροπικό φρούτο θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της επόμενης σεζόν, και με κάποιον τρόπο μας ακούγεται fun και διασκεδαστικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τις ανοιξιάτικες συλλογές πλημμυρίζουν ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από φρούτα και γευστικούς καρπούς. Όλα ξεκίνησαν όταν είδαμε σκουλαρίκια μπανάνες στο show του οίκου Prada για την άνοιξη και το καλοκαίρι και στη συνέχεια έξυπνα και χαριτωμένα charms μπανάνες να στολίζουν τις τσάντες του οίκου Fendi.

Αλλά η τάση δεν σταματάει εκεί. Brands όπως Ganni και Étre Cécile ενέταξαν στις συλλογές τους T-shirts με τυπωμένο το κίτρινο φρούτο.

Το κίτρινο είναι απο μόνο του μία από τις κορυφαίες τάσεις της χρονιάς. Οι μπανάνες θα δώσουν την απαραίτητη, διακριτική δόση χρώματος στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, αλλά και fun χαρακτήρα. Θα φορέσουμε το αστείο banana-Τ shirt με το τζιν μας και γκρι παλτό όσο ακόμα ο καιρός είναι δροσερός. Στην συνέχεια με χρωματιστές πλισέ ή denim φούστες και sneakers θα αναβαθμίσουν το στιλ μας με την pop διάθεση τους.

Όσο για το καλοκαίρι αυτά τα cool σκουλαρίκια δεν θα λείπουν ούτε στιγμή από τα αυτιά μας, αφού θα ολοκληρώνουν τέλεια το tropical στυλ μας που θα αποτελείται από μπικίνι-μαύρισμα-μαντήλι στα μαλλιά και τι άλλο από ...μπανάνες!

Δείτε μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και μπείτε σε banana mood!

 

Διαβάστε επίσης