Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης και θανάτου της 44χρονης μητέρας - Αυτοχειρία ή δολοφονία; ΦΩΤΟ

Στο Νοσοκομειο του Ριου η νεκροψία - νεκροτομη

 Η 44χρονη μητέρα πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της  με τον οποίο χώρισε. Στον ίδιο άφησε να εννοηθεί η πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της, εάν επέμενε στο χωρισμό τους.

Στη συνέχεια όπως αναφέρει το anikolouli.gr, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφος της τις ώρες που η γυναίκα εξαφανίστηκε, φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Μία μέρα μετά το χαμό της γυναίκας, η μεγαλύτερη κόρη της δήλωσε την εξαφάνιση της στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

44xroni-ptoma-katoxi3.jpg

Τη σορό της άτυχης 44χρονης εντόπισε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου με σκύλο – ανιχνευτή, στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Το πτώμα φέρει εγκαύματα κυρίως στο πρόσωπο και στο σώμα.  Ακριβώς δίπλα βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό.

44xroni-ptoma-katoxi7.jpg

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να απομακρύνεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.  Ασφαλή συμπεράσματα θα δώσει η νεκροψία- νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Η άτυχη αγρότισσα που ήταν χήρα και είχε μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της, χάθηκε ανήμερα των Φώτων, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.

10petrooxrii_onairnews.jpg

222222.jpg

Πηγή: anikolouli.gr

Πηγή φωτό: sinidisi.gr, onairnews.gr

Διαβάστε επίσης