Πρωτοφανής ταλαιπωρία για τους ασθενείς που θέλουν ραντεβού στο Ρίο- Το τηλέφωνο είναι... κουφό εδώ και εβδομάδες- Τι καταγγέλλει η ΕΙΝΑ

"Εκτός  λειτουργίας  βρίσκεται πρακτικά  η τηλεφωνική γραμμή του ΠΓΝΠ εδώ και αρκετές εβδομάδες, με αποτέλεσμα οι πολίτες της Αχαϊας και της ευρύτερης περιοχής να μην μπορούν να κλείσουν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία" αναφέρει σε ανακόίνωσή της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας.

"Το τηλεφωνικό κέντρο 2610 990 000 είναι εκτός λειτουργίας, παραπέμποντας τους ασθενείς στο τηλέφωνο 2142 147 200. Στη γραμμή αυτή είναι αδύνατο να κλειστεί ραντεβού, μιας και η αναμονή ξεπερνά ακόμα και τη μισή ώρα, εφόσον κάποιος είναι τυχερός και τον εξυπηρετήσει ο υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου.

Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες και καταγγελίες ασθενών και γιατρών, το πρόβλημα παραμένει. Η Διοίκηση του ΠΓΝΠ δεν έχει προχωρήσει σε καμιά απολύτως ενέργεια ρίχνοντας τις ευθύνες στην ιδιωτική εταιρία που πρόσφατα ανέλαβε μέσω μειοδοτικού διαγωνισμού το έργο αυτό.

Απαιτούμε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να δώσει  άμεσα λύση στο πρόβλημα και να σταματήσει η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας

Απαιτούμε από τη Διοίκηση να δημοσιοποιήσει άμεσα τις προβλέψεις της Σύμβασης με την εν λόγω ιδιωτική εταιρία"

Διαβάστε επίσης