Σήμερα το στερνό αντίο στον Πατρινό Επιχειρηματία Aναστάσιο Θωμόπουλο

στις 12μμ η κηδεία του

Στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών, θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία για τον Αναστάσιο Θωμόπουλο.

Ο εκλιπών ήταν ιδρυτής του ξενοδοχείου Galaxy στην Αγίου Νικολάου αλλά και της γνωστής ομώνυμης εταιρείας με πλακίδια και πλακάκια, που λειτουργούσε αρχικά στη ΝΕΟ Πατρών Αθηνών και έχει μετακομίσει σήμερα στον οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα.

Γεννημένος στα μέσα της δεκαετίας του '30, ο Αναστάσιος Θωμόπουλος διέγραψε μια 45ετή πορεία  στον χώρο των εμπορικών συναλλαγών και της φιλοξενίας στην Πάτρα. 

 Το 1975 ιδρύει την εταιρεία «Αμαρίλο», πάλι με πλακίδια και είδη υγιεινής.

Νωρίτερα έχει ξεκινήσει και την επαγγελματική του πορεία στην παροχή υπηρεσιών, ιδρύοντας το γνωστό ξενοδοχείο - κόσμημα «Galaxy» στην Αγίου Νικολάου. O «Γαλαξίας» του Αναστάσιου Θωμόπουλου έγινε σημείο αναφοράς για δεκαετίες για την καλή κοινωνία της πόλης καθώς μεγάλες προσωπικότητες το επέλεγαν ως τόπο διαμονής. Σήμερα, περνώντας στη νέα γενιά, το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε στην κατηγορία City Ηotel και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του γιου του Ντίνου Θωμόπουλου.

Ήταν παντρεμένος την Ειρήνη Αναστασοπούλου της γνωστής οικογένειας βιομηχάνων.
 

Διαβάστε επίσης