O Μίλτος Πασχαλίδης στην Πάτρα για μια μοναδική συναυλία στην κεντρική σκηνή του Royal Theater

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

O Μίλτος Πασχαλίδης επανέρχεται στην Πάτρα την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, για μια μοναδική συναυλία στην κεντρική σκηνή του Royal Theater στην Ακτή Δυμαίων.



Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς τις γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις του. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.

Μαζί με καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα, από το «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως, όμως, θα ακούσουμε ότι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη, πάντα, εξέλιξη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίζεται αυτή την εποχή στην Αθήνα, στον Σταυρό του Νότου αλλά επιπλέον θα κυκλοφορήσει μια νέα δισκογραφική δουλειά με ακυκλοφόρητα τραγούδια σε στίχους Άλκη Αλκαίου και μουσική Μάριου Τόκα. Μικρό δείγμα από αυτή θα παρουσιάσει ο Μίλτος με μεγάλη χαρά στη βραδιά της 12ης Ιανουαρίου, στο Royal Theater.

Μαζί του θα βρεθούν η Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά) ο Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. κιθάρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). Στην ηχοληψία θα είναι ο Πασχάλης Κολέντσης και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, στις 22:00 στο Royal,

Παλαιό Πτωχοκομείο, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Προπώληση: 12 ευρώ / 10 ευρώ (Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων)

Σημεία Προπώλησης: Discover Bookstore (στενάκι Βούρβαχη 3-5), Γωνιά του Βιβλίου (Αγίου Νικολάου 32), Φάρος εν Πάτραις.

Στην είσοδο: 15 ευρώ

Πληροφορίες - κρατήσεις πάσο: 2610 310120
www.royaltheater.gr