Μπέτυ Μπαζιάνα: Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού, πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους - ΒΙΝΤΕΟ

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, σε συνέντευξη της μίλησε για πρώτη φορά για την πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑ και υπερασπίστηκε με θέρμη το κυβερνητικό έργο.

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε, «δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την Κυβέρνηση, αλλά δεν πήρε την εξουσία».

Στην συνέντευξη της στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και σχολιάζοντας την πολιτική της Κυβέρνησης, τόνισε μεταξύ άλλων, «η ιστορία έχει καταγράψει τη διαφορά ήθους και πολιτικής. Δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους».

Η Μ.Μπαζιάνα μίλησε και για το δραματικό καλοκαίρι του 2015 αποκαλύπτοντας πως «ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ' αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου».

Εξομολογήθηκε δε, πως θα ήθελε να έχει συναντήσει τον Φιντέλ Κάστρο και υπογράμμισε ότι «η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισσισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς... Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;».

Τέλος και μεταξύ άλλων, η σύντροφος του Πρωθυπουργού απάντησε στην ερώτηση για τις σκέψεις που κάνει όταν βλέπει η διαβάζει ρεπορτάζ που την αφορούν. «Μη νομίζετε ότι παρακολουθώ τι γράφουν, τι παίζουν. Και όταν πέφτουν στην αντίληψή μου απλά γελάω. Τα μίντια έχουν προδιαγεγραμμένο ένα συγκεκριμένο ρόλο για τη γυναίκα του πρωθυπουργού: πώς ντύνεται, πως χτενίζεται κ.λ.π. Βαρετός και πολυπαιγμένος ρόλος. Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά παράγονται από τα μίντια για να πουλήσουν....Νομίζω ότι έδωσα συνειδητά τη μάχη ενάντια στην κουτσομπολίστικη δημοσιότητα της κλειδαρότρυπας και την κέρδισα».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1 ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης