Τα αναψυκτικά λουξ plus 'n light μέγας χορηγός της έκθεσης «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»

Τα αναψυκτικά λουξ plus 'n light στήριξαν ως Μέγας Χορηγός την έκθεση ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «Συμμαχία για την Ελλάδα», μεταξύ 15 και 23 Δεκεμβρίου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

 

Μια πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας και την καλλιέργεια οδικής παιδείας από μικρή ακόμα ηλικία, η Έκθεση Ζωγραφικής ταξιδεύει από το Μάρτιο 2017 σε ολόκληρη την Ελλάδα, φιλοξενώντας εκατοντάδες παιδικές δημιουργίες με εικόνες και ηχηρά μηνύματα για το μείζον θέμα της οδικής ασφάλειας. Τα αναψυκτικά λουξ plus 'n light στήριξαν τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία αναγνωρίζοντας τη σημασία της κυκλοφοριακής αγωγής σε μικρούς και μεγάλους, για την αντιμετώπιση του κρίσιμου ζητήματος έλλειψης παιδείας και πολιτισμού στους δρόμους της χώρας και του υψηλού «κόστους» των συνεπειών της στην κοινωνία.

Η Λουξ, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας, στέκεται με συνέπεια στο πλευρό πρωτοβουλιών με κοινωνικά μηνύματα που προωθούν σημαντικά ζητήματα για την Παιδεία και την Ευημερία των πολιτών στην κοινωνία.

 

Διαβάστε επίσης