Ας είναι το 2018 η αφετηρία για την ανόρθωση της χώρας!

Του Θανάση Νταβλούρου

 Στις καθιερωμένες ευχές που συνοδεύουν την έλευση του νέου χρόνου, για υγεία και προσωπική ευτυχία, ας προσθέσουμε και μια ακόμη ευχή, για την πολυπόθητη ανόρθωση της χώρας.

 Ας γίνει, λοιπόν, το 2018 η αφετηρία για να πάρει ξανά μπροστά η πραγματική μας οικονομία, για να επιστρέψουμε σε εκείνες τις αρχές και τις αξίες πάνω στις οποίες μεγαλουργήσαμε και στο παρελθόν.

 Να γυρίσουμε σελίδα και να δώσουμε τέλος στην αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική της χειρότερης κυβέρνησης που είχε η χώρα κατά τη Μεταπολίτευση. Δεν πάει άλλο!

Έφτασε η ώρα για την αναγέννηση της πατρίδας μας. Είναι καιρός πλέον η Ελλάδα να ξαναμπεί σε τροχιά διατηρήσιμης ανάπτυξης, προκειμένου οι πολίτες να μην «πνίγονται» στους φόρους, να νιώθουν ασφάλεια και να μην αισθάνονται ανυπεράσπιστοι απέναντι σε κάθε απειλή. Να έλθουν επενδύσεις και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Να υπάρχουν δουλειές και ευκαιρίες για όλους. Μπορούμε να ξανακάνουμε την πατρίδα μας, όπως την θέλουμε και όπως μας αρμόζει.

Στο χέρι μας είναι να δώσουμε τέλος στον κατήφορο και να πορευθούμε ενωμένοι σε μια ανορθωτική πορεία που θα μας βγάλει από το σημερινό τέλμα και θα μας οδηγήσει στο μέλλον εκεί που μας αξίζει.

Διαβάστε επίσης