Ποιος είναι ο Πατρινός που βγαίνει "τσίτσιδι" κάθε πρωί στο μπαλκόνι του!

εχει ξεσηκώσει τη γειτονιά

Στα κεραμίδια έχει ανέβει σύμφωνα με καταγγελίες στον «Κόσμο» μια ολόκληρη πολυκατοικία στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα, εξαιτίας του θεάματος που παρέχει νωρίς το πρωί από το μπαλκόνι του κάτοικος της ακριβώς απέναντι πολυκατοικίας, το οποίο είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο, ιδίως τους χειμερινούς μήνες.

Ο εν λόγω κύριος, ηλικίας γύρω στα πενήντα, όπως λένε  στον «Κόσμο» οι καταγγέλλοντες, έχει μετατρέψει το μπαλκόνι του σπιτιού του σεντουζιέρα και τα απέναντι διαμερίσματα σε θεατές του πρωινού του μπάνιου, το οποίο δεν είναι και το απόγειο της κομψότητας.

Νωρίς το πρωί, γύρω στις 7.30 βγαίνει, ρίχνει μια ματιά τριγύρω και στη συνέχεια σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, κατεβάζει το παντελόνι του, παίρνει το λάστιχο που είναι συνδεδεμένο με την βρύση του μπαλκονιού και κάνει όρθιος μπιντέ και μάλιστα με πολύ ...εντυπωσιακές πόζες. Νωρίτερα έχει ουρήσει κιόλας… από το μπαλκόνι του στον δρόμο!

Όποιος τυγχάνει εκείνη την ώρα να βρίσκεται στο μπαλκόνι του, τρίβει τα μάτια του και δεν πιστεύει ότι βλέπει όντως αυτό που βλέπει.

Το θέαμα εντοπίστηκε εν αρχή από γυναίκα κάτοικο της ακριβώς απέναντι πολυκατοικίας που διαμένει σε ψηλό πάτωμα και συνηθίζει να ξυπνάει νωρίς. Ενώ χάζευε πίνοντας τον καφέ της μια μέρα είδε τον εν λόγω τύπο να κατεβάζει το σλιπ του και να αρχίζει το ντους. Όταν ανακάλυψε ότι αυτό συμβαίνει μόνιμα και μάλιστα και τώρα που χειμώνιασε, ειδοποίησε πρώτα τον άνδρα της και στη συνέχεια  και τους υπολοίπους κατοίκους της πολυκατοικίας που κρύφτηκαν πίσω από τα παράθυρα ένας- ένας με τη σειρά του να απολαύσουν το πρωτοφανές θέαμα.

Το πρωινό μπάνιο του μυστήριου ενοίκου, ο οποίος συνήθιζε να εμφανίζεται με το σλιπ του στο μπαλκόνι, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα φτάσει στο σημείο να τοβγάλει, έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλη τη γειτονιά, δεν λείπουν μάλιστα και τα ανέκδοτα σχετικά με την κατάσταση αλλά και οι εκνευρισμένοι, όπως η κυρία που τον εντόπισε πρώτη και η οποία λόγω της θέσης του διαμερίσματός της «απολαμβάνει»το θέαμα σε όλο του το μεγαλείο και απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Όπως λένε ο εν λόγω στρίπερ, ο οποίος είναι εργένης. έχει ξαναγίνει κόκκινο πανί για τη γειτονιά, καθώς συνηθίζει να εμφανίζεται στο μπαλκόνι του με κιάλια και με αυτά να παρακολουθεί τα απέναντι διαμερίσματα και το δρόμο, χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που προσπαθεί να εντοπίσει.