Τραγωδία στην Κλειτορία – Η συγκλονιστική μαρτυρία του Πατρινού γιατρού που συνόδευε την 17χρονη αυτόχειρα με το ασθενοφόρο – “Εσύ και ο ασθενής που ψυχορραγεί… και ο χρόνος σταματά”

Δραματικές ώρες εκτυλίχθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό της 17χρονης μαθήτριας στη Γλάστρα Κλειτορίας, που το βράδυ της Πέμπτης αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η ανήλικη κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, διατηρούσε τις αισθήσεις της και ζητούσε καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής συγνώμη από τους δικούς της για την πράξη της. Τα τραύματα που έφερε όμως, ήταν σοβαρά και εξέπνευσε πριν την είσοδο της στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιατρού του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας που τη συνόδευε στο ασθενοφόρο μέχρι το Νοσοκομείο της Τρίπολης. 

Τραγωδία στην Κλειτορία - Η συγκλονιστική μαρτυρία του Πατρινού γιατρού που συνόδευε την 17χρονη αυτόχειρα με το ασθενοφόρο - "Εσύ και ο ασθενής που ψυχορραγεί... και ο χρόνος σταματά"

“ΑΝ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΊΑ ΠΟΥ ΒΙΏΝΕΙ ΈΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ ΌΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ 18ΧΡΟΝΗΣ.. .ΕΠΙ 50 ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΈΝΑ ΝΈΟ ΆΝΘΡΩΠΟ…ΕΣΎ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΉΣ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΊ..ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ.. ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΕΊΝΑΙ ΑΜΈΤΡΗΤΑ.. ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ ΛΕΣ ΈΚΑΝΑ ΣΩΣΤΆ?ΆΡΓΗΣΑ?ΜΉΠΩΣ?ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΌ,ΔΎΣΚΟΛΟ,ΕΊΝΑΙ ΌΜΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ… ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΕΚΕΊΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΉΣ.. ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΟΛΟΈΝΑ ΑΥΞΆΝΟΥΝ…”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι όπλισε το χέρι της 17χρονης στα ορεινά της Αχαΐας – Τα τελευταία λόγια πριν εκπνεύσει

 

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)