Τραγωδία στην Κλειτορία - Η συγκλονιστική μαρτυρία του Πατρινού γιατρού που συνόδευε την 17χρονη αυτόχειρα με το ασθενοφόρο - "Εσύ και ο ασθενής που ψυχορραγεί... και ο χρόνος σταματά"

θρήνος από το θάνατο της κοπέλας στα ορεινά της αχαιας

Δραματικές ώρες εκτυλίχθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό της 17χρονης μαθήτριας στη Γλάστρα Κλειτορίας, που το βράδυ της Πέμπτης αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η ανήλικη κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, διατηρούσε τις αισθήσεις της και ζητούσε καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής συγνώμη από τους δικούς της για την πράξη της. Τα τραύματα που έφερε όμως, ήταν σοβαρά και εξέπνευσε πριν την είσοδο της στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιατρού του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας που τη συνόδευε στο ασθενοφόρο μέχρι το Νοσοκομείο της Τρίπολης. 

"ΑΝ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΊΑ ΠΟΥ ΒΙΏΝΕΙ ΈΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ ΌΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ 18ΧΡΟΝΗΣ.. .ΕΠΙ 50 ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΈΝΑ ΝΈΟ ΆΝΘΡΩΠΟ...ΕΣΎ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΉΣ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΊ..ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ.. ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΕΊΝΑΙ ΑΜΈΤΡΗΤΑ.. ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ ΛΕΣ ΈΚΑΝΑ ΣΩΣΤΆ?ΆΡΓΗΣΑ?ΜΉΠΩΣ?ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΌ,ΔΎΣΚΟΛΟ,ΕΊΝΑΙ ΌΜΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ... ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΕΚΕΊΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΉΣ.. ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΟΛΟΈΝΑ ΑΥΞΆΝΟΥΝ...". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι όπλισε το χέρι της 17χρονης στα ορεινά της Αχαΐας - Τα τελευταία λόγια πριν εκπνεύσει

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ