Κρεμάστηκε σε ζωντανή σύνδεση τα Χριστούγεννα

Μοιραία συζήτηση σε chatroom

Μπροστά σε όσους είχαν συνδεθεί στο Apple Inc Insults chatroom κρεμάστηκε ο 39χρονος Gregory Tomkins.

O Gregory Tomkins κρεμάστηκε τα Χριστούγεννα σε ζωντανή σύνδεση ενώ βρισκόταν σε video chatroom όπου ο ένας χρήστης προσβάλλει τον άλλο.

Στο συγκεκριμένο chatroom που είναι διαθέσιμο στο video group chat service Paltalk, που έχει περίπου 6 εκατομμύρια χρήστες, ενθαρρύνονται οι χρήστες να προσβάλλουν ο ένας τον άλλο όσο μπορούν περισσότερο.

Στις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας των Χριστουγέννων ήταν που κρεμάστηκε ο Gregory που ζούσε στο Λονδίνο. Άλλοι χρήστες ακόμα και από άλλες χώρες μίλησαν για το σοκ που υπέστησαν και δεν μπόρεσαν να καλέσουν τις αρχές. Προσπαθούσαν απεγνωσμένα να ενημερώσουν ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο για να καλέσουν την αστυνομία.

To chatroom προσβολών

Ο Gregory βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα τη μέρα των Χριστουγέννων. Οι χρήστες του chatroom μίλησαν για τον Tomkins που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Yakka. Ήταν «όμορφη ψυχή» και δεν ήταν ο κατάλληλος χώρος για αυτόν ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Ο Gregory ήταν αστείος, έκανε πολλά αστεία πράγματα στο chatroom. Αλλά θύμωνε και πολύ. Θεωρώ ότι ήταν πολύ μοναχικός γιατί είχε δύσκολο παρελθόν για το οποίο μιλούσε πολύ.

Πάντα όμως ήταν καλοπροαίρετος. Απλά δεν ήσουν ποτέ σίγουρος για τη διάθεση στην οποία βρισκόταν όταν έμπαινε στο chatroom. Δεν νομίζω ότι ένα chatroom προσβολών ήταν το κατάλληλο μέρος για αυτόν».

Πηγή: Dailymail

Διαβάστε επίσης