Πάτρα: Δίπλα στα παιδιά οι παίκτες του Απόλλωνα - Επισκέφθηκαν σχολεία - ΦΩΤΟ

το 62ο Δημοτικό και το 49ο Νηπιαγωγείο

H ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Carna, δείχνοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, τις γιορτινές αυτές μέρες, επισκέφθηκε το 62ο Δημοτικό και το 49ο Νηπιαγωγείο Πατρών. Στο πλαίσιο της καθιερωμένης Χριστουγεννιάτικής εκδήλωσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, αντιπροσωπεία από παίκτες της ομάδας μας παρακολούθησαν την γιορτή και έτυχαν της ζεστής υποδοχής από τους μαθητές, αλλά και από τους γονείς τους.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τους αθλητές Άλεξ Άκερ, Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου και Παναγιώτη Ερμείδη, την αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Απόλλων Carna, Ευαγγελία Λάππα-Νιάρου και το μέλος της διοίκησης Νίκο Φουτρή μοίρασε ευχές στους μαθητές του σχολείου. Στη συνέχεια οι αθλητές απάντησαν στις ερωτήσεις των μικρών θαυμαστών τους και παρέδωσαν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μια αγωνιστική φανέλα του Απόλλωνα Carna με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Οι αθλητές του Συλλόγου μας μοίρασαν πολλά χαμόγελα στα παιδιά, τους ευχήθηκαν χρόνια πολλά, καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και ο καινούριος χρόνος να τους φέρει ότι επιθυμούν, και κυρίως υγεία, αγάπη και ευτυχία.

11.jpg

1.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ