MAMA Pizza - Η "μαγεία" του Ιταλικού φαγητού στην Πάτρα - All day menou - ΦΩΤΟ

στην οδό γεροκωστοπούλου 30Α

Η απόλαυση του Ιταλικού φαγητού στην Πάτρα έχει ένα όνομα: Mama Pizza - pizza bar - all day coffee

Το αγαπημένο ιταλικό σκέκι βρίσκεται στην οδό Γεροκωστοπούλου 30Α (στον πεζόδρομο πάνω από την πλατεία Γεωργίου) και λειτουργεί από τη 1 το μεσημέρι έως τη 1 το βράδυ. 

Το  Mama Pizza - pizza bar - all day coffee στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου στο κέντρο της Πάτρας, σας περιμένει κάθε μέρα να σας φιλοξενήσει στον προσεγμένο και καλαίσθητο χώρο του. Το μενού του το οποίο αναναιώνεται συχνά, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και υπόσχεται να σας ταξιδέψει στις πιο ξεχωριστές Ιταλικές γεύσεις με φρέσκα υλικά από τη γειτονική χώρα και πάντα με "οδηγό" τον ταλαντούχο Chef Julio! Από τη φημισμένη για τα μοναδικά ζυμαρικά της πόλη Πούλια, ο διάσημος chef Julio "μαγεύει" τις αισθήσεις της πίτσας, ενώ την ευθύνη της κουζίνας έχει ο γνωστός πατρινός σεφ Χρήστος Σταματόπουλος.

Φυσικά όλα γίνονται με την επιμέλεια του γνωστού επιχειρηματία Τάκη Γαλάνη και έτσι το Mama Pizza - pizza bar - all day coffee, γίνεται πια το must place to be στην Πάτρα! 

Τα υψηλής ποιότητας και φρέσκα υλικά, τα μοναδικά πιάτα του, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και το εξαιρετικό του περιβάλλον δημιουργούν ένα συνδυασμό που δικαίως καθιστά το  Mama Pizza - pizza bar - all day coffee ως τον ιδανικό προορισμό που αξίζει να επισκεφτεί ακόμα κι ο πιο απαιτητικός.

Στο αγαπημένο μας στέκι, απολαμβάνουμε αυθεντικές ιταλικες συνταγές για πίτσες, πεντανόστιμα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες με φρέσκα υλικά, ζυμαρικά αλλά και γλυκά! Το Mama Pizza σας προσφέρει επίσης καφέ για όλη την ημέρα, ενώ λειτουργεί και delivery: 2610 242827.

 

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Mama Pizza - pizza bar - all day coffee σας εύχεται χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2018

 

Διαβάστε επίσης