Νέα αποκάλυψη για το έγκλημα τη νύχτα των Χριστουγέννων - Τι ισχυρίζεται ο πατροκτόνος

στην Κρήτη

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 34χρονος πατροκτόνος που έπνιξε τον 61χρονο πατέρα του με μαξιλάρι, έπειτα από άγριο καβγά, στην περιοχή της Φορτέτσας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο άγριος καβγάς ξέσπασε όταν ο πατροκτόνοςθυμήθηκε τα άσχημα παιδικά χρόνια που πέρασε καθώς, όπως υποστήριξε, ο πατέρας του τον χτυπούσε συχνά. Μετά το φονικό, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο δράστης έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες του και κοιμήθηκε.

Ο 34χρονοςαντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να περιγράψει κατά την απολογία του, όλα όσα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων και οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την Κρήτη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το cretapost.gr, κατά τη μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο o πατροκτόνος έλεγε ασυναρτησίες δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την αποτρόπαια πράξη του. Στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντας του το στόμα.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι αστυνομικοί στους οποίους έδωσε την προανακριτική του κατάθεση είπαν ότι ο 34χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης και πως όταν πίνει "μεταμορφώνεται", "βγάζοντας βίαιη συμπεριφορά".

Ο 34χρονος διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του προκειμένου να περάσουν τις γιορτές μαζί.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα πουν το τελευταίο αντίο τον 61χρονο που "έφυγε" από τα χέρια του παιδιού του. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr, cretapost.gr, Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε επίσης