Οι ευχές του Δημήτρη Μπόκαρη

για τις γιορτες

Το δικό του μήνυμα για τα Χριστόυγεννα έστειλε μέσω του facebook ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης. Συγκεκριμένα έγραψε: 

Αγαπητοί μου φίλοι

Απόψε με την γέννηση του Ιησού Χριστού εμείς οι χριστιανοί γιορτάζουμε διότι σημάδεψε την ανθρώπινη πορεία με το λυτρωτικό κήρυγμα της αγάπης . Ο Ιησούς έδωσε την εντολή στους μαθητές Του να κηρύξουν το ευαγγέλιο σε όλα τα έθνη . Ο εορτασμός των Χριστουγέννων δεν είναι μόνο η εορταστική ατμόσφαιρα της αγοράς δεν είναι η ποικιλία των εδεσμάτων που υπάρχει στο τραπέζι της κάθε οικογένειας και κάθε είδους καλοπέραση . Ο εορτασμός των Χριστουγέννων είναι και η προσέλευση στον Οίκο Του την εκκλησία όπου θα ακούσουμε τα υπέροχα τροπάρια " Η γένησσή σου Χριστέ ο Θεός " , "Ἡ Παρθένος σήμερον, τὸν ὑπερούσιον τίκτει " και διάφορα άλλα.
Χριστούγεννα είναι η προσευχή στον Ιησού όπου με την γέννησή του να μας δώσει την δύναμη να περάσουμε τις όποιες δυσκολίες που έχει ο κάθε ένας από εμάς . Χριστούγεννα είναι η θαλπωρή της αγάπης που αναζητά η ψυχή μικρών και μεγάλων.
Εύχομαι σε όλες και όλους σας Καλά και Χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία και ελπίδα για ότι καλύτερο για σας, τους δικούς σας και τον κόσμο που ζούμε.

Διαβάστε επίσης