Βρήκαν τους Γάλλους που ξυλοκόπησαν άγρια τον φοιτητή από το Μεσολόγγι

στο Ηράκλειο της Κρήτης

Μετά από δύο μήνες η τοπική ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση ξυλοδαρμού με θύμα τον 30χρονο φοιτητή από το Μεσολόγγι.

Από την αρχή, οι αστυνομικοί, είχαν ενδείξεις ότι δράστες της επίθεσης ήταν τρία άτομα από την Γαλλία. Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα οι αρχές ταυτοποίησαν τρεις Γάλλους τουρίστες οι οποίοι και ευθύνονται για τον ξυλοδαρμό του 30χρονου.

Οι συγκεκριμένοι τουρίστες είχαν πάει στην Κρήτη για διακοπές στις 9 Οκτωβρίου. Στις 15 Οκτωβρίου τα τρία άτομα, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, επιτέθηκαν στον 30χρονο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Οι Γάλλοι τουρίστες, φαίνεται, πως αναχώρησαν από την Κρήτη στις 16 Οκτωβρίου επιστρέφοντας στην πατρίδα τους. Ήδη, οι αρχές της Γαλλίας έχουν ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και αναζητούν τους τρεις δράστες.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο 30χρονος φοιτητής από το Μεσολόγγι που ζει στο Ρέθυμνο και ο 35χρονος φίλος του, ξημερώματα Δευτέρας, στις 02:30 περίπου, επέστρεφαν στο σπίτι του 30χρονου και έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τριών νεαρών.

Οι 3 δράστες είχαν στήσει καρτέρι στους δύο νεαρούς άνδρες και όταν πλησίασαν προς το μέρος τους, φέρονται να ψιθύρισαν τη φράση «excuse me» για να τους σταματήσουν και μετά προχώρησαν στην αναίτια δολοφονική επίθεση. Ο 35χρονος κατάφερε να ξεφύγει μετά την πρώτη μπουνιά που δέχθηκε, όχι όμως και οι 30χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο 30χρονος διδακτορικός φοιτητής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και χειρουργική βοήθεια με 8 ράμματα σε περιοχές του προσώπου, αφού τα τραύματα από τα χτυπήματα, εντοπίζονται κυρίως στο κεφάλι με το μένος των επιτιθέμενων να είναι δολοφονικό…

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει τότε το θύμα της επίθεσης, δεν είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του τους δράστες.

Διαβάστε επίσης