Αχαΐα: Προειδοποίηση εκδήλωσης θυελλωδών ανέμων σήμερα- Ο καιρός μέχρι και τα Χριστούγεννα - ΠΡΟΓΝΩΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Θυελλώδεις άνεμοι, βροχές, καταιαγίδες και "πολικές" θερμοκρασίες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού που θα επικρατήσουν τις επόμενες ώρες στην Πάτρα και την ευρύτερη Περιφέρεια.

Σύγκεκριμένα και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για σήμερα Πέμπτη, οι άνεμοι που θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις θα έχουν ένταση 7 έως 8 μποφόρ. Βροχές προβλέπονται καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τη μέγιστη θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος καιρός με διαστήματα βροχής, θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, ενώ δεν αποκλείεται και το χιονόνερο. Οι άνεμοι θυελλώδεις εντάσεως έως και 8 μποφόρ, από τα Ανατολικά. Ο υδράργυρος θα δείξει από 4 έως 2 C.

Το Σάββατο αναμένεται εξασθένηση των έντονων καιρικών φαινομένων, με την θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλές τιμές και ισχυρούς ανατολικούς ανέμους εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ.

Ήλιος με δόντια την Κυριακή, Παραμονή των Χριστουγέννων, με τη θερμοκρασία να κινείται από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια με διαστήματα αραιής συννεφιάς, προβλέπεται ο καιρός την ημέρα των Χριστουγέννων. Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, με τον υδράργυρο να "ανεβαίνει" κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στους 10 C.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ την εξέλιξη των φαινομένων

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό για την Πάτρα

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό για την Αχαΐα

 

Διαβάστε επίσης