Χάος και πάλι στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς

Μάχες σώμα με σώμα

Για ακόμη μία Τετάρτη, η εικόνα στο Ειρηνοδικείο είναι όπως έχουμε συνηθίσει να είναι τον τελευταίο καιρό… Το μεσημέρι λίγο πριν από τις 16:30, η κατάσταση στο Ειρηνοδικείο στην οδό Λουκάρεως βγήκε εκτός ελέγχου με τους διαδηλωτές να δίνουν μάχες σώμα με σώμα με τους άνδρες των ΜΑΤ.  Μάλιστα, μέσα στον πανικό και την ένταση μία γυναίκα τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διαδηλωτές έκοψαν τις λαμαρίνες που είναι τοποθετημένες έξω από το κτίριο με τους άνδρες του ΜΑΤ να απαντούν κάνοντας χρήση χημικών. Και μετά ήλθε το… χάος! Οι διαδηλωτές έδωσαν μάχες σώμα με σώμα με τους άνδρες των ΜΑΤ ενώ τα χημικά έπεφταν «βροχή».

Από τα άγρια επεισόδια τραυματίστηκε μία γυναίκα ενώ παρασύρθηκαν και οι δημοσιογράφοι που ήταν στο σημείο και έκαναν την δουλειά τους. 

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών ενώ και πάλι το κτίριο ήταν αποκλεισμένο από λαμαρίνες, και μία κλούβα των ΜΑΤ έκλεινε την είσοδο στους διαδηλωτές. Τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Ειρηνοδικείο κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία» και φώναζαν συνθήματα. Ανάμεσα στους διαδηλωτές είναι μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

 

Διαβάστε επίσης