Νέα Δημοκρατία...

του θρασύβουλου Μαυρομμάτη

Όταν ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, οι κατά καιρούς αγωνισταράδες των κρασπέδων της παράταξης, ονοματίζουμε η γράφουμε ειρωνικά ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ του κόμματός μας Κυριάκο Μητσοτάκη ως "ΚΟΥΛΗ', πέστε μου,γιατί να μας εκτιμούν και να μας σέβονται οι αντίπαλοί μας και περισσότερο όσοι από άλλους πολιτικούς χώρους σκέφτονται να μας ψηφίσουν...??
...και όσοι θυμούνται από παλιότερα, εμείς οι ίδιοι πάλι λέγαμε ειρωνικά και αδιόρθωτα τον Κώστα Καραμανλή " ΝΤΟΛΗ", τον Κώστα Μητσοτάκη "εφιάλτη", τον Γεώργιο Ράλλη "δεν θελω ου.."..και πάει λέγοντας,προς τέρψη πάντα των υπομειδιόντων πολιτικών μας αντιπάλων.!!
...τελικά, είμαστε φοβερός βιότοπος με υψηλότατο IQ εμείς οι δεξιούληδες, που τόσο συχνά μας αρέσει να μιλάμε με ονόματα και τόσο αραιά με απόψεις..!!!
... στο κρίσιμο όμως τώρα και σήμερα ξαναγυρνώντας, με κεφαλαία γράμματα να επισημάνουμε πάλι και πάλι , ότι χωρίς πολιτική και παραταξιακή ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ και χωρίς δημόσια εμπιστοσύνη και σεβασμό στον εκλεγμένο αρχηγό μας,εμείς όλοι οι επώνυμοι και ανώνυμοι σύντροφοι και ομοϊδεάτες, θα συνεχίσουμε-φευ, να είμαστε μια ανόητη πολιτική μάζα, βορά πάντα στη λοιδωρία και την σπέκουλα του Τσίπρα, του Σύριζα-και όχι μόνον...
...και θα παρατείνουμε έτσι μόνοι μας ανεύθυνα έως και ηλίθια, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, τον τραγικό χρόνο της αποτυχημένης ιδεολογίας τους και κυρίως της επικίνδυνης κυβερνητικής τους διαδρομής και θητείας..!!
...αυξημένη λοιπόν πολιτική και παραταξιακή νέα αισθητική ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ απαιτούν οι καιροί, που.... "ου μενετοί "..!!!

Διαβάστε επίσης