Με αίσθημα εθνικής ευθύνης θα ανορθώσουμε τη χώρα!

Του Θανάση Νταβλούρου

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται σκληρά από την πλέον ανάλγητη πολιτική που γνώρισε ο τόπος, η οποία εφαρμόζεται με ιδιαίτερο ζήλο από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που έχει αναγάγει την παραμονή της στην εξουσία σε αυτοσκοπό, η Νέα Δημοκρατία έρχεται να δώσει την πολυπόθητη ελπίδα για την ανόρθωση της χώρας.

Σε μια περίοδο που αυτοί που υπόσχονταν την κατάργηση του Μνημονίου και φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»  ξεσπιτώνουν τον κοσμάκη και τον πετάνε στο δρόμο, αφού προηγουμένως τού τα έχουν πάρει όλα, η Νέα Δημοκρατία προβάλλει ως η μοναδική πολιτική δύναμη που εγγυάται την αναγέννηση της πατρίδας μας.  

Ανοίγοντας τις εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης.  

Έφτασε η ώρα να μπει ένα οριστικό και αμετάκλητο τέλος στα ψέματα, στην ανικανότητα, στην αλαζονεία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

 Έφτασε η ώρα να κλείσει αυτή η μαύρη παρένθεση που δίχασε και δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία.

Έφτασε η ώρα να αλλάξουμε τη χώρα, να την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει, να κερδίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, των επόμενων γενιών.

Η Νέα Δημοκρατία έχει το απαραίτητο, συνεκτικό, σχέδιο και διαθέτει τους κατάλληλους ανθρώπους για να ανορθώσει την πατρίδα μας, μέσα από μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες.

Με το αίσθημα εθνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει την παράταξη μας, μπορούμε να αλλάξουμε και θα αλλάξουμε την Ελλάδα, βγάζοντας την με θάρρος και αποφασιστικότητα από την κρίση, έχοντας προηγουμένως ξεπεράσει ενωμένοι τις παθογένειες του παρελθόντος.   

 

Διαβάστε επίσης