Πάτρα: "Αρπάχτηκαν" για το ποιος έφερνε τα περισσότερα κουλούρια στο δημοτικό συμβούλιο!

απίστευτο!

Κι όμως υπήρξε και αυτό: διαδικτυακός καυγάς με μήλον της έριδος τα κουλουράκια στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας και τις κατά καιρούς χρυσοχέρες συμβούλους.

Όλα ξεκίνησαν με ένα σχόλιο της δημοσιογράφου του γραφείου Τύπου του δήμου Κλειώς Βασίλογλου, στο προφίλ της, σχετικά με την δημοτική σύμβουλο που  ετοιμάζει το κάτι τις της για τις, συνήθως μαραθώνιες, συνεδριάσεις του συμβουλίου.

Έγραψε η Κλειώ Βασίλογλου:

«Δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, κάνει κάτι σε κάθε συνεδρίαση του Σώματος, που ομολογουμένως δεν έχω δει ποτέ ξανά σε καμία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου εδώ και 20 χρόνια. Η συγκεκριμένη φτιάχνει στο σπίτι της, άλλες φορές ατομικά τοστ και σαντουϊτσάκια και άλλες κουλουράκια, όλα φτιαγμένα από τα χέρια της και με υλικά που αγοράζει η ίδια, για όλους τους συμβούλους. Οι… λιχουδιές είναι στο τραπέζι που βρίσκονται οι καφέδες και μπορούν να τις δοκιμάσουν όλοι! Ειλικρινά δεν έχω λόγια γι αυτή τη γυναίκα!!!

Μπράβο της που σ αυτούς τους καιρούς που διανύουμε, παραμένει ευγενής και δοτική!!!.

(Δεν αναφέρω τ όνομά της γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα το ήθελε)!».

Το σχόλιο άναψε φωτιές στους …φούρνους της πρώην δημοτικής αρχής Δημαρά.

«Κλειώ μου έχεις ασθενή μνήμη» απάντησε η πρώην δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας  Νανά Πατρώνη, εννοώντας ότι είχε προϋπάρξει ως …  κέτερινγκ για τους πεινασμένους συμβούλους, για να ακολουθήσει ο πρώην αντιδήμαρχος Θεοχάρης Μασσαράς ενθυμούμενος: «πόσες φορές Νανά μας έφερνες το κάτι τι σου;».

«Χάρη μου φαίνεται ότι τα δικά μου η και άλλων δεν ήταν νόστιμα και γι αυτό δεν τα θυμάται» αντέδρασε η Νανά Πατρώνη για να πάρει την απάντηση από τον κ. Μασσαρά: «Δε πειράζει... εσύ έδινες με τη καρδιά σου. Δεν υποχρέωσες όμως κανένα να το διαφημίζει».

Η Κλειώ Βασίλογλου που δεν είχε φανταστεί ότι θα «έψηνε» με ένα σχόλιό της κόντρα, επανήλθε γράφοντας:

«Μην με παρεξηγείτε βρε παιδιά. Ήταν αυθόρμητο αυτό που έγραψα. Απλά το κάνει σε κάθε συνεδρίαση. Και ούτε μου ζήτησε να γράψω κάτι. Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν έχω λάθος!».

Αλλά η αντιπολίτευση είχε ήδη ανάψει τον φούρνο για προθέρμανση και ετοιμαζόταν να βάλει μέσα στο ψητό.

«Κλειώ μου καταλαβαίνω τις προθέσεις σου αλλά κουράστηκα να είναι αυτή η δημοτική αρχή τόσο τέλεια! Όλοι αυτοί που σχολίασαν σε αγαπούν και σε σέβονται και γι αυτό αντέδρασαν» έγραψε η Νανά Πατρώνη για να μπει στην κουβέντα το σύμβουλος και εκ των στενών συνεργατών του πρώην Δημάρχου Δημήτρης Σαρδελιάνος και να ρίξει τα «πυρά» του.

«Όχι "αν έχω κάνει λάθος". Έχεις κάνει λάθος. Έχει απόλυτο δίκιο η Nana Patroni. Το καταλαβαίνω το ανθρώπινο αλλά όπως βλέπεις υπάρχει και η κούραση από την τελειότητα της Δημοτικής Αρχής που δεν επιτρέπει πλέον να χωρέσει τίποτα άλλο.Ούτε κουλουράκια. Νομίζω ότι ήμουν εξαιρετικά σαφής» έγραψε σπρώχνοντας το ταψί με τα κουλουράκια μέσα στον φούρνο.

« Δημήτρη Σαρδελιάνο αν και με προσβάλεις, δέχομαι τη γνώμη σου και τη σέβομαι» απάντησε η Κλειώ Βασίλογλου για να επανέλθει μετά από ώρα με ένα σχόλιο- επιμύθιο της κόντρας που προκλήθηκε από τα…σνακς.

«Επειδή πολύς θόρυβος έγινε με το σχόλιο που έγραψα την Τετάρτη για την απλοχεριά μιας δημοτικής συμβούλου (η οποία ας σημειωθεί ότι δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο να γράψω κάτι), ας καταλάβουν μερικοί «φίλοι» ότι η ευγένειά και η ανοχή σε κακόβουλα και υποτιμητικά σχόλια, έχουν και τα όριά τους.

Το Facebook δεν το χρησιμοποιώ για να βρίζω και να ξεκατινιάζομαι.

Ως εδώ λοιπόν και ο νοών νοείτω…

(Και φυσικά δεν παίρνω πίσω τίποτα απ' όσα έγραψα στο... επίμαχο σχόλιο)»...