Κυριάκος Μητσοτάκης: Βλέπουμε μόνο συνοδοιπόρους και όχι ταξικούς εχθρούς

Άρχισε το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

«Βλέπουμε μόνο συνοδοιπόρους και όχι ταξικούς εχθρούς» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγοντας τις εργασίες του 11ου συνεδρίου της ΝΔ.

«Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα, με την ανικανότητα, με τη φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και έθεσε ως στόχο του συνεδρίου της ΝΔ «να αποδείξουμε και στους πιο καχύποπτους ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα».

«Έχουμε στόχο να ενώσουμε το λαό» επισήμανε.

Αφού έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή που όπως είπε έφερε τη ΝΔ στην εξουσία έπειτα από 11 χρόνια, στον Αντώνη Σαμαρά που όπως είπε μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κράτησαν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και στον Αντώνη Σαμαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε άνοιγμα στη Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη οι οποίοι δίνουν το παρών στην έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ.

«Αγαπητή Φώφη Γενηματά που σε λίγο θα βρεθείς μαζί μας» είπε ο πρόεδρος  της ΝΔ και συνέχισε: «Η εθνική ανάγκη της αντιμετώπισης της κρίσης μας έφερε δίπλα-δίπλα συμμάχους».

«Γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να δρομολογήσει την έξοδο από την κρίση. Βάλαμε την πατρίδα πάνω από τα κόμματα ως υπεύθυνοι, ως πατριώτες πολιτικοί» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συμβάλλει στην νέα πολιτική πραγματικότητα.

Απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι πολύ συχνά οι διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του Ποταμιού είναι «δυσδιάκριτες».

Καραμανλής: Η ΝΔ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα του αύριο

«Η παράταξη μας προχωρά στο συνέδριο της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το συνέδριο η ΝΔ θα αναδείξει το σχέδιο της για την ανάταξη της χώρας μας με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η παράταξη μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Για αυτό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτό είναι στο χέρι όλων μας» δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Σαμαράς: Είμαστε ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες και στη νίκη που έρχεται

«Είμαστε σήμερα εδώ, ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στο 11ο συνέδριο της ΝΔ που ξεκινά σήμερα Σάββατο.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στο πλαίσιο του συνεδρίου, αύριο το μεσημέρι.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ