Η μητέρα που τραυματίστηκε στο «λούνα παρκ του τρόμου» περιγράφει την στιγμή

νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο

«Ξύπνησα στο νοσοκομείο. Ανεβήκαμε με τα παιδιά μαζί πάνω στο τρενάκι, κάναμε δύο γύρους και μετά τίποτα, κενό. Ξύπνησα στο νοσοκομείο». Είναι τα λόγια της 39χρονης μητέρας που μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της, τραυματίστηκαν σε λούνα παρκ στο Αίγιο, όταν το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα τα παιδιά να «εκτοξευθούν» στον αέρα και η ίδια να εγκλωβιστεί κάτω από τις σιδεριές.
Η γυναίκα μίλησε στο protothema.gr μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα στην αγκαλιά μου, την κόρη μου, γιατί δεν είχε ζώνες το τρενάκι. Την είχα πιάσει από τον ώμο και την έσφιγγα πολύ δυνατά επάνω μου. Μπροστά ήταν ο μεγάλος μου ο γιος, με τον μικρό μου γιο. Εγώ ήμουν πίσω με την κόρη μου. Δεν σηκώθηκα από το κάθισμα καθόλου. Τρελή είμαι να σηκωθώ επάνω στο τρενάκι, πού να πάω; Είναι δυνατόν;» λέει στο protothema.gr η κ. Αντωνία.

Την ίδια ώρα οργή προκαλεί το επιχείρημα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος απέδωσε το ατύχημα στο... μάτι.

«Το τρενάκι δούλευε καμιά ώρα. Μόλις τελείωσαν τα γενέθλια του κήπου πλάκωσε κόσμος. Λοιπόν εγώ στο μάτι δεν πιστεύω αλλά άρχισαν "θα κονομήσεις, θα κάνεις, θα ράνεις". Ο γιός μου ο μεγάλος έχει πείρα. Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά από το 1969» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Άφησε, μάλιστα, υπονοούμενα ότι μπορεί να έφταιγε η 39χρονη για το ατύχημα λέγοντας «μηχανική βλάβη δεν υπάρχει πουθενά. Μήπως φοβήθηκε και σηκώθηκε όρθια;»

Απαντώντας, δε, στο γιατί δεν είχε άδεια ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει καταθέσει δικαιολογητικά «αλλά την άδεια μας τη δίνουν μετά από 1-2 μήνες».

 

 

Διαβάστε επίσης