Αίγιο: Γεμάτο Δράσεις και Χρώματα το Πάρκο των Χριστουγέννων το Σαββατοκύριακο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Πάρκο των Χριστουγέννων συνεχίζει να γεμίζει χαρά τους επισκέπτες του καθημερινά. Οι μικροί αλλά και μεγαλύτεροι φίλοι μας, ταξιδεύουν με τη βοήθεια του Γενναίου Χιόνη, σε ένα παραμυθένιο και μαγικό κόσμο που συνεπαίρνει από την πρώτη στιγμή. Μετά το παραμυθένιο άνοιγμα του Πάρκου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, κάθε ημέρα γεμίζει από επισκέπτες και προσφέρει δρώμενα και παιχνίδια για όλους! Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται με ένα γεμάτο πρόγραμμα που θα ξετρελάνει!

Το Σάββατο στις 12:30 οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χορογραφίες ρυθμικής γυμναστικής από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Teodora Vasileva από το γυμναστήριο Ladies, ενώ το απόγευμα και πιο συγκεκριμένα στις 17:00 το Θέατρο Ημέρας και η Ανδρομάχη Μοντζολή μέσω της ομάδας θεατροπαιδαγωγών θα πραγματοποιήσει εργαστήριο κατασκευών αλλά και θεατρικό παιχνίδι με τα παιδιά. Στις 19:00 οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στους απίστευτους ρυθμούς της σχολής χορού “Danza con Fuerza” με Latin, Bachata, Musical, Αργεντίνιο Tango και Zumba! Παράλληλα στο Λιχουδόσπιτο οι επισκέπτες θα απολάυσουν το πρωί λιχουδιές από το Αρτοποιείο «Κων/νου Ψύχα» και το απόγευμα από το αρτοποιείο «Βλάχος»

Την Κυριακή στις 12:00 η  Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση, συμπράττει με την γνωστή υψίφωνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Μίνα Πολυχρόνου, σ’ ένα πρόγραμμα διανθισμένο από πασίγνωστες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες*. Στις 16:30 στην Πλατεία Αγίας Λαύρας η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α θα ψάξουν με τους μικρούς μας φίλους το «Χαμένο Σάκο του Άγιου Βασίλη»! Στις 20:00 στο Πάρκο των Χριστουγέννων Οι μικροί εξερευνητές μετά από περιπετειώδη αναζήτηση, βρίσκουν το σάκο του Αϊ Βασίλη και φτάνουν κατά ομάδες στο Πάρκο. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας, μοιράζει δώρα στα παιδιά των ομάδων που φτάνουν πρώτες στο Πάρκο και η Ελπίδα τους διασκεδάζει με θεατρικό δρώμενο. Οι ευχάριστες εκπλήξεις συνεχίζονται, στο Λιχουδόσπιτο. Το πρωί το Ζαχαροπλαστείο «Fresh» μας ξελογιάζει με τις απίστευτες δημιουργίες του και το απόγευμα το αρτοποιείο του Τρύφωνα Ιωαννίδη από το Διακοπτό, μας προσφέρει γεύσεις και αρώματα που απογειώνουν.

 

Διαβάστε επίσης