Πάτρα: Συγκλονιστική η εξομολόγηση της ηθοποιού Κάτιας Νικολαίδου για τον καρκίνο

"πώς τον νίκησα"

«Κάπνιζα από τα 16 μου. Αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο μετά από ένα κρυολόγημα. Ενάμιση μήνα μετά, διαγνώστηκα με καρκίνο τελικού σταδίου, χωρίς να έχω κανένα σύμπτωμα».
Η εξομολόγηση της δημοφιλούς ηθοποιού Κάτιας Νικολαϊδου από το βήμα της εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν στην Πάτρα, το παράρτημα Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, προβλημάτισε το κοινό.
Περιγράφοντας την προσωπική της περιπέτεια που είχε ως πηγή το κάπνισμα και ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια , όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο μυελό και το κεφάλι, έστειλε μηνύματα. «Με θέληση για ζωή και μεγάλη δύναμη μπόρεσα να νικήσω τον καρκίνο. Η ζωή είναι πολύ ωραία και μπορεί να γίνει καλύτερη χωρίς το τσιγάρο…» ανέφερε τονίζοντας ότι αυτός ήταν ο πιο δύσκολος και απαιτητικός ρόλος που κλήθηκε να παίξει στη ζωή της αλλά κατάφερε και βγήκε νικήτρια.
«Μπορούμε να τα καταφέρουμε να απαλλαγούμε από αυτήν την εξάρτηση αρκεί να δούμε ότι η ζωή είναι πολύ ωραία και μπορεί να γίνει καλύτερη χωρίς το τσιγάρο» κατέληξε μη κρύβοντας ότι χρειάζεται δύναμη για να αντιμετωπίσει κανείς τον καρκίνο».