Πάτρα: Σήμερα η συνάντηση Δημάρχων και η παρουσίαση του πρόγραμματος «Στέγαση και Επανένταξη Αστέγων» ΒΙΝΤΕΟ

στις 12.30 μμ στο Καφέ – Γέφυρες

Το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη Αστέγων», που πραγματοποιεί το Σωματείο ΙΚΕΛΟΣ σε συνεργασία με τους δήμους δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου, θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο στις 16 Δεκεμβρίου.

Η συνάντησή μας θα γίνει στο φιλόξενο και ζεστό Καφέ – Γέφυρες στην οδό Πατρέως 86 στις 12:30 το μεσημέρι.

Για εμάς είναι ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση να σας συναντήσουμε σε έναν από τους χώρους, στους οποίους εργάζονται ωφελούμενοι του προγράμματος.

Στην εκδήλωση θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα αποτελέσματα του προγράμματος που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, τον αριθμό των ωφελουμένων και το πιο σημαντικό, την κοινωνική τους επανένταξη.

Θα ακούσετε τους ίδιους να μιλούν για την εμπειρία τους, καθώς και τα μέλη του Σωματείου ΙΚΕΛΟΣ. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία μιλήσετε με τους εθελοντές του προγράμματος που βρίσκονται πάντα δίπλα στους ωφελούμενους, ακόμη και μετά την αποκατάστασή τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προβληθεί ένα βίντεο 8 λεπτών, στο οποίο παρουσιάζεται το πρόγραμμα και θα ακολουθήσει συζήτηση σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα με ανθρώπους που θα χαρούν πολύ να μας έχουν κοντά τους.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η πρόεδρος του σωματείου Λεμονιά Νικολοπούλου και οι δήμαρχοι Χρήστος Νικολάου και Θάνος Καρπής.

 

Διαβάστε επίσης