Μιμή Ντενίση: «θέλω να παίξω τη Μαρία Κάλλας και θα το κάνω…»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real παραχώρησε η Μιμή Ντενίση, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων την επιθυμία της να κάνει αυτοβιογραφική παράσταση τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.
 

«Η Μαρία Κάλλας είχε µια µυθιστορηµατική ζωή, από την εποχή της Κατοχής και τα πρώτα της βήµατα που δέχτηκε πόλεµο, µέχρι την απόλυτη δόξα της, τον μεγάλο έρωτα που τη συνέθλιψε και το µοναχικό της τέλος. Με σαγηνεύει αυτή η απόλυτη ντίβα και θα σου αποκαλύψω κάτι: Εχω κάνει συζητήσεις µε τον σπουδαίο δημιουργό Νίκο Φλώρο, για να φτιάξουµε µαζί, µε έναν ιδιαίτερο τρόπο, µια παράσταση αφιερωμένη σε εκείνη», δήλωσε και πρόσθεσε:

ADVERTISING
inRead invented by Teads

«Ναι, θέλω να παίξω την Κάλλας και θα το κάνω, αλλά δεν µπορώ να προδώσω το πώς θα είναι αυτό το ξεχωριστό project… Ήταν µια γυναίκα που άλλαξε τον εαυτό της για να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά της, πολέµησε για να κερδίσει όσα ήθελε. Άλλαξε το πεπρωμένο της, έγινε η απόλυτη ντίβα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και στην προσωπική ζωή της. Κέρδισε τόσα, αλλά της έλειψαν αυτά που έχει µια απλή γυναίκα: ένας σύντροφος, ένα παιδί. Κι όταν αφέθηκε για να δοθεί στην αγάπη, προδόθηκε. Είχε στοιχεία τραγωδίας η ζωή της... Πώς να µη µε συναρπάσει;».