Το tempo24.gr συμμετέχει στην σημερινή απεργία

δεν θα γίνουν αναρτήσεις από τις 6 το πρωι της Πέμπτης μέχρι τις 6 το πρωι της Παρασκευής

Οι δημοσιογράφοι του tempo24.gr θα συμμετάσχουν στην απεργία που έχουν κηρύξει για σήμερα οι δημοσιογραφικές ενώσεις της χώρας και δεν θα αναρτήσουν καμιά είδηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την 24ώρη απεργία  της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου η ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρει τα εξής: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, σε συντονισμό με όλες τις άλλες δημοσιογραφικές Ενώσεις της χώρας, κηρύσσει ομόφωνα 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συμμετέχοντας στην πανεργατική – πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, των συνδικάτων και της ΑΔΕΔΥ.

Η απεργία του κλάδου θα πραγματοποιηθεί από την 06:00 ώρα της Πέμπτης, 14 -12 - 2017 μέχρι την 06:00 ώρα της Παρασκευής, 15 – 12 -2 017, και συμμετέχουν σε αυτήν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.

Τα αιτήματα της απεργίας είναι θεσμικά και οι δημοσιογράφοι, διεκδικούν:

·         Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με ίσα δικαιώματα

·         Αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις

·         Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας

·         Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

Σημειώνεται ότι η κάλυψη των απεργιακών κινητοποιήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί από τους συναδέλφους, ωστόσο δεν θα υπάρχει ΚΑΜΙΑδημοσίευση κατά τις ώρες που έχει προκηρυχθεί η απεργία."

Διαβάστε επίσης