Παναγιώτης Κρίκης: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Το Επιμελητήριο Αχαΐας αλλάζει εποχή! Ανοίγουμε τις πόρτες σε όλους, χωρίς εξαιρέσεις!»

Την πεποίθησή του, ότι η «επόμενη ημέρα των εκλογών θα βρει ένα Επιμελητήριο Αχαΐας με επιτέλους ανοικτές πόρτες για όλους και με στεντόρεια φωνή που θα ακούγεται παντού», εξέφρασε λίγο μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης εκλογικής ημέρας, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Παναγιώτης Κρίκης, μεταφέροντας έτσι το μήνυμα της νίκης για το Συνδυασμό "Επιμελητήριο για όλους"

Ο Παναγιώτης Κρίκης και οι συνεργάτες του κάνουν λόγο για αλλαγή σελίδας και εποχής στο Επιμελητήριο και απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα σε όλα τα μέλη του φορέα για την 12η Δεκεμβρίου:

«Ένα είναι το κύριο και εμφατικό μήνυμα που εισπράττουμε: Επαγγελματίες και επιχειρηματίες από ολόκληρο το νομό απαιτούν δικαιολογημένα, ίσες ευκαιρίες και ίδια αντιμετώπιση από τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου!

Και εμείς έχουμε δεσμευτεί, ότι θα είμαστε ενωτικοί, θα είμαστε Διοίκηση για όλους τους Αχαιούς επιχειρηματίες και για όλους τους κλάδους!»

 

ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας κ. Κρίκης, στη «ραχοκοκαλιά» του φορέα:

«Θα σταθούμε πραγματικά δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που έχουν κτυπηθεί αλύπητα από την κρίση και τα μνημόνια. Για τους οποίους μικρομεσαίους, η απερχόμενη Διοίκηση, ήταν εκκωφαντικά απούσα επί 6 ολόκληρα χρόνια!

Τώρα που τους θυμήθηκε, είναι πια αργά!»

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ο επικεφαλής του «Επιμελητηρίου για όλους» κάνοντας την αποτίμηση των δύο πρώτων εκλογικών ημερών και με βάση την επαφή του ίδιου και των συνεργατών του με τους ψηφοφόρους, εκτιμά ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα δικαιώσει την επιλογή της Παράταξής του για ενωτικό κλίμα, χωρίς διχαστικές διαθέσεις:

«Ο κόσμος μάς ανοίγει την αγκαλιά του, εμπιστεύεται σε εμάς το μέλλον της επιχείρησής του και αυτό μάς γεμίζει μεγάλες ευθύνες. Για άλλη μια  φορά τους κοιτάζω στα μάτια και δεσμεύομαι:

-Θα είμαστε η Διοίκηση που θα παλέψει για όλους και όχι για τους λίγους!

-Θα είμαστε η Διοίκηση, όλων των Αχαιών και όλων των παραγωγικών τάξεων που συνθέτουν το Επιμελητήριο Αχαίας!

-Θα είμαστε η Διοίκηση, που έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει!

-Θα είμαστε η Διοίκηση, που θα διεκδικήσει σθεναρά από την κεντρική εξουσία και τα κέντρα λήψεως αποφάσεων, με πυγμή και αποφασιστικότητα!

-Θα είμαστε η Διοίκηση, της διαφάνειας και της λογοδοσίας!

-Θα είμαστε η Διοίκηση της χρηστής διαχείρισης, που θα βάλει τέλος στις σπατάλες και στις αμφίβολες δαπάνες.

-Θα είμαστε η Διοίκηση της ουσίας και όχι των δημοσίων σχέσεων!

Όλοι μαζί από την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, θα δημιουργήσουμε το Επιμελητήριο που μάς στέρησαν. Το Επιμελητήριο που αξίζουμε!

Ένα «Επιμελητήριο για όλους»!

 

Διαβάστε επίσης