Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το Επιμελητήριο Αχαϊας!

Του Αντώνη Κουνάβη, επιχειρηματία

Σήμερα, που η εκλογική αναμέτρηση για το Επιμελητήριο Αχαϊας φτάνει στο τέλος της, έχει σημασία να στραφούμε στην επόμενη μέρα που θα ξημερώσει για τον αγαπημένο μας φορέα.

Κι αυτή δεν μπορεί παρά να είναι μια δημιουργική μέρα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον. Από τη μεριά μας, θα αφήσουμε πίσω μας ό, τι ειπώθηκε προεκλογικά και θα τείνουμε χείρα συνεργασίας σε όλες τις πλευρές, προκειμένου να συναντηθούμε σ’ αυτά που μας ενώνουν, τα οποία είναι πολύ περισσότερα από τα ελάχιστα που μας χωρίζουν.

Κι αυτά που μας ενώνουν, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι τα προβλήματα του επιχειρείν, οι αγωνίες και οι ανησυχίες των συναδέλφων μας για το αύριο, οι προκλήσεις που μας περιμένουν.

Ο συνδυασμός μας, «Επιμελητήριο για Όλους», που έδωσε το δικό του, ξεχωριστό, στίγμα σ’ αυτές τις εκλογές, θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις ώστε ενωμένοι και με πνεύμα σύμπνοιας να ανοικοδομήσουμε από την αρχή το κοινό σπίτι μας, προκειμένου να γίνει αυτό που θέλουμε και πρέπει να είναι.

Και θα τα καταφέρουμε, όπως άλλωστε καταφέραμε ατσαλωμένοι μέσα από τις πολλές αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε και υπερπηδήσαμε στο στίβο της ζωής, να δημιουργήσουμε τη δική μας επιχείρηση.

Σ’ αυτήν την ωραία προσπάθεια που μόλις ξεκινήσαμε, δεν περισσεύει καμία, κανένας.

Από αύριο, ο συνδυασμός «Επιμελητήριο για Όλους» θα αποδείξει και εμπράκτως ότι η βασική του εξαγγελία είναι και η πρώτη, αυτονόητη, προϋπόθεση για μια δημιουργική πορεία.

Είναι υποχρέωση όλων μας αύριο να ανοίξουμε μαζί ένα παράθυρο στην ελπίδα και στο μέλλον! 

 

Διαβάστε επίσης