Ικανοποίηση στο στρατόπεδο Μαρλαφέκα σήμερα πρώτη μέρα των εκλογών-Η συμμετοχή στέλνει θετικό μήνυμα στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα

Ικανοποίηση επικρατεί στον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Αχαϊας.

Ο επικεφαλής της ΑΕΕΠ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, κάλεσε τους συναδέλφους του να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να ισχυροποιήσουν την φωνή των μικρομεσαίων και της νέας διοίκησης.

Τόνισε ότι το αυξημένο ενδιαφέρον του επαγγελματικού κόσμου για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των παρατάξεων στέλνει θετικό μήνυμα στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα και ο ίδιος περιμένει αυτό να εκφραστεί και με την μαζική συμμετοχή του εκλογικού σώματος στην διαδικασία αύριο και μεθαύριο.

«Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα των μικρομεσαίων. Αυτά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά το κλείσιμο της κάλπης. Γι’ αυτό και επιμένει η παράταξή μας στον διάλογο, την συνεργασία, την συνέναιση και τη σύνθεση» ανέφερε ο Πλ. Μαρλαφέκας.

Ο επικεφαλής της ΑΕΕΠ επεσήμανε ότι την στάση αυτή ακολούθησε πιστά η διοίκηση κατά την διάρκεια της τελευταίας εξαετίας, ερμηνεύοντας την βούληση του επιχειρηματικού κόσμου, ο οποίος θέλει να βλέπει από το Επιμελητήριο να αναλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες που να βελτιώνουν την θέση του. «Πιστεύουμε ότι και στη νέα επιμελητηριακή θητεία οι συνάδελφοι θα μας δώσουν την εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας, δίνοντας προοπτική στους μικρομεσαίους. Διαθέτουμε σχέδιο και όραμα για να τα καταφέρουμε» τόνισε ο Πλ. Μαρλαφέκας.

 

 

Διαβάστε επίσης