ΝΕΩΤΕΡΟ: Μήνυση της Σταυρούλας Νικολάου εναντίον Αγγελόπουλου και Ταβουλάρη- Αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτόφωρου

Νεώτερο 16.45: Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται οι συνδικαλιστές Δημήτρης Αγγελόπουλος και Αντώνης Ταβουλάρης μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους για παρεμπόδιση εισόδου στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, η απερχόμενη Πρόεδρος Σταυρούλα Νικολάου. Αυτό σημαίνει ότι αν εντοπιστούν εντός της προθεσμίας του αυτοφώρου, θα συλληφθούν.  

Την ώρα αναζητούνταν για το αυτοφωτο μάλιστα οι δύο συνδικαλιστές βρίσκονταν στα δικαστήρια για τη συζήτηση περί προσωρινής διοίκησης!.

Πρώτη ενημέρωση: Η μάχη για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο μεταξύ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και της παράταξης της απερχόμενης προέδρου Σταυρούλας Παναγοπούλου - Νικολάου, μεταφέρεται σήμερα ενώπιον του Πρωτοδικείου Πατρών, για τη σύνθεση που θα πρέπει να έχει η προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Στο μεταξύ η απερχόμενη πρόεδρος Σταυρούλα Νικολάου υπέβαλε μήνυση στον Δημήτρη Αγγελόπουλο. 

Η πλευρά της προέδρου ζητά από το δικαστήριο τον σχηματισμό διοίκησης με βάση τις έδρες που είχε η κάθε παράταξη, οι οποίες θα πρέπει να προτείνουν τους δικούς τους συμβούλους.
Η αντίπαλη πλευρά όμως, επιδιώκει να επανέλθει στην θέση του το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο με τα συγκεκριμένα άτομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο πρώην σύμβουλοι της κ. Νικολάου, οι Δημήτρης Μαρμούτας και Κώστας Σπανός, έχουν αποχωρήσει από την παράταξή της και έχουν συγκροτήσει τον δικό τους συνδυασμό. 

Παράλληλα, έχει προηγηθεί δήλωση του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής Αννας Ανδρεάτου, με την οποία έκανε γνωστό ότι η αποστολή της έχει λήξει, από την στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκαν εκλογές στις 3 Δεκέμβρη 2017 όπως είχαν προγραμματιστεί και πλέον δεν είχε καμία αρμοδιότητα.Πλέον τον φορέα θα κληθεί να αναλάβει προσωρινή διοίκηση με απόφαση που θα βγάλει το Πρωτοδικείο Πατρών, ενώ θα ακολουθήσει ξεκαθάρισμα του μητρώου των σωματείων μελών και σύγκλιση νέας γενικής συνέλευσης για τον επαναπροσδιορισμό νέας ημερομηνίας εκλογών.
 

Διαβάστε επίσης