Πάτρα: Αυξάνονται τα κρούσματα κλοπών τροφίμων στα σούπερ μάρκετ - Συγκλονιστικές εξομολογήσεις εργαζομένων σε μεγάλες αλυσίδες "Δεν μπορούμε να τους βλέπουμε έτσι..."

συνελήφθη ένας νεαρός 35 ετών

Τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στην Αγυιά, έκλεψε ένας νεαρός άνδρας.

Σύμφωναμε πληροφορίες, ο 35χρονος είχε αρπάξει κοτόπουλο, καφέ και κέικ και μια ζακέτα. Τις κινήσεις του, παρατήρησαν οι εργαζόμενοι του καταστήματος και τον πλησίασαν, ζητώντας να τους παραδώσει ότι είχε πάρει. Όπως λένε στο tempo24.news, υπεύθυνοι μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ αλλά και υπάλληλοι, το φαινόμενο αυτό είναι σχεδόν καθημερινό.

Και μάλιστα για είδη πρώτης ανάγκης. Για λίγο γάλα, ζάχαρη και ψωμί, νεαροί αναγκάζονται να κλέβουν και όταν γίνονται αντιληπτοί, φέρνουν σε δύσκολη θέση τους υπεύθυνους των κατασημάτων, όπως μας λένε οι ίδιοι, γιατί φαίνονται άνθρωποι ταλαιπωρημένοι, πεινασμένοι, που έχουν ανάγκη. Ωστόσο, τη σκληρή πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Ενδεικτική είναι μια περίπτωση που μας μεταφέρει υπάλληλος σούπερ μάρκετ του κέντρου της Πάτρας. "Μερικές φορές, όταν το ποσό είναι μικρό, το βάζουμε από την τσέπη μας... Τί να κάνουμε. Τουλάχιστον για λίγο ψωμί... να έχουν να φάνε". Απίστευτες, σκληρές καταστάσεις, που ενδέχεται να έρθουν και χειρότερες...

 

Διαβάστε επίσης