Χάντμπολ: Δύσκολη αποστολή στην Νίκαια για την Ακαδημία των Σπορ

το απόγευμα του Σαββάτου

Για την προ - τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών η Ακαδημία των Σπορ θα αντιμετωπίσει το Σαββάτο στις 6.00 μ.μ στην Νίκαια τον τοπικό ΓΝΟ Άρη, όπου στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και δύσκολα κάποια ομάδα παίρνει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος χαρακτηριστικά τονίζει:

< κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και σαφώς ξέρουμε που πάμε. Για μένα είναι η ποιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος που για μένα θα κατακτήσει στο τέλος  το πρωτάθλημα και θα πάμε να ΄΄ κερδίσουμε ΄΄  ότι μπορούμε από τον αγώνα,  ώστε να το χρησιμοποιήσουμε στην συνέχεια των αγώνων  μας >.

Μαζί με την ανδρική ομάδα θα ταξιδέψει στην Νίκαια και η ομάδα των παμπαίδων Α΄ του συλλόγου, όπου νωρίτερα του αγώνα των ανδρών οι μικροί της Ακαδημίας των Σπορ θα παίξουν φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Νικαίας. Την ομάδα θα συνοδέψει η προπονήτρια τους Ελένη Δάρρα και ο έφορος του τμήματος Δημήτριος Ευθυμίου.

Την Κυριακή στο Κουκούλι θα γίνουν αγώνες πρωταθλημάτων υποδομών των πρωταθλημάτων ΤΕΧ Πελοποννήσου. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Στις 16.00 Ακαδημία των Σπορ – Διομήδης Άργους (παμπαίδων Α΄).

Στις 17.15 Ακαδημία των Σπορ – Διομήδης Άργους (κορασίδων).

Στις 18.30 Ακαδημία των Σπορ – Διομήδης Άργους (παίδων).

Διαβάστε επίσης