Έκθεση ζωγραφικής στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά

απο τρεισ καλλιτεχνες

Τρεις καλλιτέχνες από τον χώρο της ζωγραφικής εκθέτουν τα έργα τους σε μια έκθεση που ανοίγει τις πόρτες της αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στα Παλαιά Λουτρά της Πάτρας (Γούναρη & Νικήτα), στις 7:30 το βράδυ.

Η Μαρία Μαυροκέφαλου κατάγεται από την Κεφαλλονιά γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει στην Πάτρα εδώ και πολλά χρόνια. Διδάχτηκε ζωγραφική πέντε χρόνια στο εργαστήριο του Καλλοτεχνίτη ζωγράφου Στάθη Ανδρουτσάκη. Επίσης διδάχτηκε 3 χρόνια στο καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δήμου Πατρέων με τον επίσης Καλλοτεχνίτη δάσκαλο Δ. Παντελή.

Η Τέτα Τσέρτου γεννήθηκε & κατοικεί στην Πάτρα. Σπούδασε ζωγραφική στο καλλιτεχνικό εργαστήρι ενηλίκων του δήμου Πατρέων με δασκάλους τους Στάθη Ανδρουτσάκη, Θανάση Μακρή & Ηλία Αηδονίδη. Έχει λάβει μέρος σε 5 ομαδικές εκθέσεις.
Η ζωγραφική της είναι ρεαλιστική, με στοιχεία abstract.
Είναι ο τρόπος της για να εκφραστεί, να φύγει από την πραγματικότητα, να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα. Πιστεύει πως η ζωγραφική μεταφέρει ενστικτωδώς τα συναισθήματα και τις εσωτερικές σκέψεις του ζωγράφου, στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Γιάννης Χαβαλές γεννήθηκε το 1960 σε ένα χωριό στις Σέρρες . Είναι παντρεμένος και έχει  ένα γιο φοιτητή στην Πάτρα. Σπούδασε Χημεία στη Σαλονίκη. Δούλεψε σε χημικές βιομηχανίες και στον τομέα των κατασκευών. Δράση σε πολιτικό φορέα από μικρή ηλικία. Ζωγραφίζει ερασιτεχνικά και χρησιμοποιεί σε πολλά έργα του υλικά που είναι φιλικά απ τον τομέα της οικοδομής. Παίρνει μέρος δεύτερη φορά σε ομαδική έκθεση.

Παλαιά Λουτρά Πατρών
Γούναρη και Νικήτα
Από 7 έως 16 Δεκεμβρίου
Ώρες έκθεσης 10πμ - 1μμ & 6μμ - 9μμ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ