Πάτρα: Συνεχίζονται οι παραστάσεις για το "Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει"

στο Επίκεντρο+

Η Παιδική Σκηνή του Επικέντρου+ συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις ανοιχτές παραστάσεις για το κοινό με το έργο του Λάκη Κουρετζή  «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα. Οι επόμενες προγραμματισμένες παραστάσεις είναι την Κυριακή 10/12 και την Κυριακή 17/12 στις 12.00 το πρωί.

Ήδη, η παράσταση παίζεται τις καθημερινές για τα σχολεία της πόλης μας. Το Επίκεντρο+ λόγω της μεγάλης αποδοχής της, ενημερώνει το κοινό του ότι ο χρόνος οργανωμένων παραστάσεων για σχολεία παρατείνεται έως τις 20 Ιανουαρίου 2018. 

Πρόκειται για το ομώνυμο έργο του Λάκη Κουρετζή το οποίο παρουσιάζεται από το Μίλτο Νίκα σαν μία περιπέτεια φαντασίας η οποία ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στην έννοια του χρόνου.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Ένα μικρό κορίτσι η Νίνα αρχίζει να αναρωτιέται τι είναι ο Χρόνος και ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι για να τον συναντήσει. Φανταστικοί ήρωες, ο Φύλακας του χρόνου, το αγόρι που το λένε Τικ-τακ, η Μνήμη, η Λήθη, ο Ύπνος, ο Παιχνιδοποιός την βοηθούν σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, σ’αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσης.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Μίλτος Νίκας

Πρωτότυπη μουσική: Γιώργος Δίπλας

Video: Παναγιώτης Φαφούτης

Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη

Κίνηση: Κατερίνα Αναλυτή

Φωτισμοί: Θάνος Ψαρράς

 

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Μάρκος Γέττος

Φιορέλα Μαστρόκαλου

Γιώργος Παύλου

Αλεξάνδρα Σπηλιωτοπούλου

Κατερίνα Στασινού

 

Οργάνωση Παραγωγής:

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Παραστάσεις: Κυριακή 10 & 17 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ.

Διαβάστε επίσης