Με επιτυχίες και μετάλλια έκλεισε η χρονιά για τον Σκοπευτικό Σύλλογο Αχαϊας

Με δύο μετάλλια στις βαλίτσες της και υψηλές επιδόσεις επέστρεψε η ομάδα του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Αχαΐας (Α.Σ.Σ.Α.), μετά τον αγώνα τοξοβολίας κλειστού χώρου, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ, με συμμετοχές σωματείων από όλη την Ελλάδα.

    Το χρυσό μετάλλιο στη Β’ Κατηγορία Σύνθετου Ανδρών κέρδισε ο αθλητής του ΑΣΣΑ Μάνθος Στρεμμένος, ενώ στη Β’ Κατηγορία Σύνθετου Γυναικών η Μαρία Ρόκου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ξεπερνώντας, μάλιστα, το προσωπικό της ρεκόρ.

    Επίσης, στον αγώνα συμμετείχαν οι αθλητές του ΑΣΣΑ Χάρης Αγγελόπουλος και Ανδρέας Ζαχαράκης στην Α’ Κατηγορία Σύνθετου Ανδρών, Ίλικος Αθανάσιος στη Β’ Κατηγορία Σύνθετου Ανδρών, Κεφάλας Σταύρος και Κασπίρης Περικλής στη Β’ Κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Ανδρών, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά υψηλή βαθμολογία.

    Ικανοποιημένος δήλωσε από την απόδοση των αθλητών ο πρόεδρος του ΑΣΣΑ και προπονητής της ομάδας Χρήστος Κουρνούτος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι «Η χρονιά έκλεισε με επιτυχίες, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες, αλλά και τις δυνατότητες των αθλητών του ΑΣΣΑ, που για ακόμα μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διακρίθηκαν, συναγωνιζόμενοι αθλητές από όλη την Ελλάδα. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες που θα διεξαχθούν με το νέο έτος. Επιθυμία μας είναι νικητής να βγει, όπως πάντα, το άθλημα της τοξοβολίας».