Οινοποιητικές επιχειρήσεις της Αχαίας ευχαριστούν δημόσια τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα

για ααριστη συνεργασία

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας και τον Πρόεδρο του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, απέστειλαν 10 οινοποιητικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή των οινοποιητικών επιχειρήσεων έχει ως εξής:

"Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας σας στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Οι προσπάθειες του Επιμελητηρίου για την προώθηση των προϊόντων της Αχαΐας και η υλοποίηση πρωτοβουλιών και διεθνών συνεργασιών που αφορούσαν στον κλάδο της οινοποιίας κινήθηκαν στη σωστή κατεύθυνση και έβαλαν τα θεμέλια για ανάλογες κινήσεις και τα επόμενα χρόνια.

Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί με τον ίδιο επαγγελματισμό και με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές και ο κλάδος μας να συνεχίσει να στηρίζεται έμπρακτα από τη συντριπτική πλειοψηφία των παρατάξεων.

Από την πλευρά μας θα εξακολουθήσουμε να είμαστε στη διάθεση του Επιμελητηρίου για οποιαδήποτε προσπάθεια μπορεί να συμβάλλει στη δικτύωση και την εξωστρέφεια των εταιρειών του χώρου του κρασιού καθώς και την ενδυνάμωση των σχέσεων εμπιστοσύνης ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους πολίτες της Αχαΐας.

Με εκτίμηση

(ακολουθούν οι επωνυμίες οινοποιητικών επιχειρήσεων)

Αμπελώνες Αντωνόπουλου

Αχάια Κλάους

Αχαιών Οινοποιητική

Οινοποιείο Κανακάρης

Οινοποιία Αφοι Λουκάτου

Οινοποιία Κοτρότσος

Οινοποιία Παρπαρούση

Οινοφόρος – Άγγ. Ρούβαλης

Τετράμυθος

Cavino".

Διαβάστε επίσης