Αχαΐα: ΤΩΡΑ - Απορριμματοφόρο τούμπαρε στο δρόμο για τον ΧΥΤΑ Φλόκα - Κρέμεται σε γκρεμό - Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον οδηγό - ΦΩΤΟ

του δήμου δυτικής αχαΐας

Απορριμματοφόρο του δήμου δυτικής Αχαΐας ξέφυγε από την πορεία και εξετράπη στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στον ΧΥΤΑ Φλόκα.

Το μεγάλο όχημα έχει τουμπάρει σε πρανές, δίπλα σε γκρεμό. Ευτυχως ο οδηγός δεν κινδύνευσε και είναι ασφαλής. Το απορριμματοφόρο όμως βρίσκεται σε δύσκολο σημείο και θα πρέπει να γίνει επιχείρηση, προκειμένου να το επαναφέρουν στο δρόμο. 

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ο αντιδημάρχος Καθαριότητας Νίκος Οικονομόπουλος και ο αντιδήμαρχος Σπύρος Δημόπουλος. 

Ο δρόμος εκεί προς το παρόν έχει κλείσει και η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται σε κακή κατάσταση, ουκ ολίγες φορές έχει συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου να στείλει μηχανήματα για εργασίες ανακατασκευής. Κάτοικοι των χωριών στην περιοχή, έχουν επισημάνει την επικινδυνότητα του δρόμου πολλές φορές. Δείτε φωτογραφίες από προηγούμενα ρεπορτάζ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί οτι στη σημερινή συνάντηση των τριών δημάρχων (Νικολάου, Καρπή, Πελετίδη), όπως γράψαμε νωρίτερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, επρόκειτο να τεθεί και το θέμα του συγκεκριμένου δρόμου, πρόσβασης στον ΧΥΤΑ Φλόκα. 

Διαβάστε επίσης