House of Cards… χωρίς House of Cards

Ξεκινά ξανά η παραγωγή

Ξεκινά και πάλι στις αρχές του 2018 η παραγωγή του έκτου κύκλου της σειράς "House of Cards". Η νέα σεζόν όμως αναμένεται να... ξενερώσει πολλούς φαν, καθώς θα είναι χωρίς τον Κέβιν Σπέισι.

Ο έκτος και τελευταίος κύκλος του House Of Cards θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια σύμφωνα με πληροφορίες, έναντι 13 που περιελάμβαναν οι πέντε προηγούμενοι.

Από τα τέλη Οκτωβρίου, ο Κέβιν Σπέισι βρίσκεται στο επίκεντρο κατηγοριών ότι παρενόχλησε και επιτέθηκε σε δύο ανήλικους ηθοποιούς, αλλά και για περιστατικά παρενόχλησης στο πλατό του «House of Cards».

Επιπλέον, στη Βρετανία, η Σκότλαντ Γιαρντ ξεκίνησε έρευνα για δύο σεξουαλικές επιθέσεις και πολλά περιστατικά παρενόχλησης στο λονδρέζικο θέατρο Old Vic, όπου ο Σπέισι διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής το διάστημα 2004- 2015.

Στις αρχές Νοεμβρίου η Netflix είχε ανακοινώσει ότι ο Κέβιν Σπέισι είχε αποκλειστεί οριστικά από το καστ της δημοφιλούς σειράς, απογοητεύοντας χιλιάδες φαν ανά την υφήλιο.

House of Cards… χωρίς House of Cards

Οι σεναριογράφοι καλούνται τώρα να φανταστούν την πλοκή της σειράς χωρίς τον Σπέισι, που ενσάρκωνε τον κεντρικό πρωταγωνιστή της Φρανκ Άντεργουντ. Με λίγα λόγια φτιάχνουν House of Cards… χωρίς το House of Cards, αφού ο Σπέισι ήταν κακά τα ψέμματα, όλη η σειρά.

Το τέλος της πέμπτης σεζόν είχε επιφυλάξει στο τηλεοπτικό κοινό μια ενδιαφέρουσα τροπή, καθώς η Κλερ Άντεργουντ αναδείχθηκε ως αντικαταστάτριά του στον Λευκό Οίκο.

Πολλούς μήνες πριν από τις αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι, οι σεναριογράφοι είχαν επίσης φανταστεί μια τελευταία σκηνή κατά τη διάρκεια της οποίας η Ρόμπιν Ράιτ, η ηθοποιός που υποδύεται την Κλερ Άντεργουντ, στρέφεται προς την κάμερα και λέει: «η σειρά μου».