Πάτρα: Η κατάληψη ανέβαλε τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου - Υποβλήθηκαν μηνύσεις - Έξω από το κτίριο και ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Νεότερη Ενημέρωση: Αναβλήθηκε τελικά η διεξαγωγή της προγραμματισμένης για σήμερα εκλογικής διαδικασίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών,δεδομένης της παρουσίας των μελών του ΠΑΜΕ, που από την περασμένη Παρασκευή κατέλαβαν το κτίριο.

Παρότι η διαδικασία  εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου άρχισε να γίνεται κανονικά, τελικά οι εκλογές αναβλήθηκαν, έγιναν μηνύσεις και τώρα πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Νεότερη Ενημέρωση: Συνεχίζεται ο "πόλεμος" ανακοινώσεων με φόντο τις εκλογές στο εργατικό κέντρο και την κατάληψη από μέλη του ΠΑΜΕ.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ αναφέρει:

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνουμε στην εκλογική διαδικασία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Η απερχόμενη πλειοψηφία, σε μια προσπάθεια να παραμείνει Γαντζωμένη στο προεδρείο, επιχειρεί να διαμορφώσει τους συσχετισμούς όπως την Βολεύει. Αρνείται να παρουσιάσει την νομιμότητα των αντιπροσώπων του Μητρώου μελών, επιχειρεί να αλλοιώσει την δύναμη των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, με Νεοσύστατο σωματείο με εργαζόμενους απ’ όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και με περισσότερους από τους προβλεπόμενους αντιπροσώπους σε σωματείο, π.χ. Τιτάν.

Όλα τα παραπάνω έδωσαν το δικαίωμα, στην μονίμους αρνητές και μηδενιστές του Εργατικού Κινήματος, να αρπάξουν την ευκαιρία να καταγγείλουν και να εμποδίσουν την σημερινή Εκλογική Διαδικασία.

Το ψηφοδέλτιο μας καταδικάζει τις ενέργειές τους αυτές. Ευθύνη έχουν και οι δύο κυρίαρχες παρατάξεις στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στην προσπάθεια να αλώσουν τη Διοίκηση με κάθε τρόπο και μέσο, λες και οι καρέκλες έχουν Μέλι.

Δεν θα προσφέρουμε «Μπανάνες» στις Μαϊμουδιές, σε κανέναν από τους κυρίαρχους μηχανισμούς του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, στο αλισβερίσι για τους αντιπροσώπους μέχρι πρότινος, και σήμερα να αλληλοκατηγορούνται.    

Για το λόγο αυτό προτείνουμε:

1.    Το διορισμό από το Πρωτοδικείο Νέας Διοίκησης, με αποκλειστικό σκοπό τον έλεγχο των εκλογικών διαδικασιών στα σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

2.    Την Ανάρτηση στη σελίδα του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, τα πρακτικά των εκλογών ανά σωματείο και  την κατάσταση ψηφισάντων.   

3.    Την διασταύρωση με τα βιβλιάρια ασθενείας τη συμμετοχή των ψηφισάντων, στην εκλογική διαδικασία του σωματείου τους.

4.    Τον αποκλεισμό το σύνολο των αντιπροσώπων για όσα σωματεία διαπιστωθεί παρατυπία κατ’ την εκλογική τους διαδικασία.

5.    Να μην συμμετέχουν σωματεία που δεν έχει τελεσίδικη απόφαση για τη νομιμότητα συμμετοχής των αντιπροσώπων τους.

6.    Να κινηθούν και να αποδοθούν στα πρόσωπα τυχόν Ποινικές και Διοικητικές Ευθύνες, σε όσους συνέβαλαν σε αλλοίωση του Μητρώου Αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου.      

Όλα τα παραπάνω πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουν στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, προς όφελος των Εργαζομένων και του Κινήματος.

Σαν ψηφοδέλτιο θα υπογράψουμε και θα συμβάλουμε στη διαδικασία για διορισμό Νέας Διοίκησης, στην οποία πιστεύουμε ότι δεν θα πρέπει να έχει καμία συμμετοχή, το Απερχόμενο Προεδρείο.     

 

Νεότερη Ενημέρωση: Στο χώρο έξω από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, το οποίο τελεί υπό κατάληψη από το ΠΑΜΕ, βρέθηκε και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Στο μεταξύ η επιτροπή κατάληψης, με επικεφαλής τον Δημήτρη Αγγελόπουλο είπε ότι στις 9 το βράδυ θα παραδώσει το κτίριο. 

 

 

-------------

Νεότερα:

Μέσα σε κλίμα σφοδρής αντιπαράθεσης και με τον Εργατικό Κέντρο της Πάτρας να τελεί υπό κατάληψη από το απόγευμα της Παρασκευής , θα διεξαχθούν(;) σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των υπολοίπων οργάνων.

Το κλίμα έξω από το υπό κατάληψη κτίριο μυρίζει "μπαρούτι"

 

 

Στο χώρο έξω απο το Εργατικό Κέντρο έχει συγκεντρωθεί πολύ κόσμος. Η αντιπαράθεση με αυτούς που θέλουν να ψηφίσουν και με τους καταληψίες είναι μεγάλη και σφοδρή. Στο σημείο είδαμε και τον Αχαιό βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο. Επίσης εκεί βρίσκονται και οι αντιδήμαρχοι του δήμου Πατρέων Στάμος και Μελάς και ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας Αλέκος Θανόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομική Διεύθυνση. 

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος από την πλευρά του ΠΑΜΕ τόνισε ότι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 θα προχωρήσουν στη διεξαγωγή συνεδρίου, κατηγόρησε την ομάδα του Εργατικού κέντρου ότι επιχειρεί να κάνει «μαιμού» εκλογές και διαβεβαίωσε ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Εργατικού Κέντρου στην οδό Κολοκοτρώνη. «Οι εκλογές θα γίνουν στο Εργατικό κέντρο εκτός κι αν οι κύριοι αυτοί θελήσουν να κρυφτούν αλλά αυτό δεν θα περάσει», ανέφερε ο κ. Αγγελόπουλος προσθέτοντας ότι στις 10 το πρωί της Κυριακής θα γίνει η γενική συνέλευση της κατάληψης.

Πάντως το  μπαράζ καταγγελιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ανακοινώσεις δύο παρατάξεων:

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη Εργατική Ενότητα -Ανατροπή για τα συμβαίνονται στο εργατικό κέντρο της Πάτρας ενόψει των αυριανών εκλογών επισημαίνει:

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας εν όψει των αρχαιρεσιών για νέα διοίκηση ,δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε μεμονωμένα, ούτε κεραυνός εν αιθρία.

Αποκαλύπτουν και πιστοποιούν την βαθιά κρίση και σήψη σ' ολόκληρο το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα από τα πάνω μέχρι τα κάτω, που διαμορφώθηκε χέρι χέρι με το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, της αρπαχτής και των πελατειακών σχέσεων για δεκαετίες.

Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα όχι μόνο διασπάστηκε σε μηχανισμούς συμφερόντων - εργοδοτικών, κρατικοδίαιτων, κομματικών κ.τ.λ - αλλά καταργήθηκε ουσιαστικά ως θεσμική κοινωνική οργάνωση με στοιχειώδη δημοκρατική λειτουργία.

Ο εργατοπατερισμός του Μακροθεωδορισμού ωχριά μπροστά στις σημερινές διαδικασίες υποταγής, νόθευσης και έλεγχου της εργατικής τάξης και της συνείδησης της.

Δεκάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ με ορούς μαύρου χρήματος διαμόρφωσαν, συντήρησαν και συντηρούν ακόμα και σήμερα το σύστημα Γ.Σ.Ε.Ε που εκπροσωπεί λιγότερο από το 15% του συνόλου των εργαζόμενων, διευθυντές, προϊσταμένους, εργοδηγούς, εργολάβους, επαγγελματίες, κομματικούς κομμισάριους και την προνομιούχα πελατεία τους.

Αυτό το σύστημα Γ.Σ.Ε.Ε όχι μόνο δεν υπερασπίστηκε την εργασία και την εργατική τάξη, αλλά αποτέλεσε και αποτελεί το μακρύ χέρι των δανειστών και του νεοφιλελευθερισμού για συνολικότερες ανατροπές του κοινωνικού καταμερισμού εργασίας σε βάρος των δυνάμεων της παραγωγικής εργασίας που βιώνουμε ιδιαίτερα τα χρόνια της κρίσης.

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, οργανικό μέρος του συστήματος Γ.Σ.Ε.Ε προχωρά αναμφίβολα σ’ ένα απολύτως νόθο και αντιδημοκρατικό συνέδριο αρχαιρεσιών και ως τέτοιο πρέπει να καταγγελθεί. Όμως αυτό δεν μπορεί να είναι άλλοθι για ένα παραπέρα βάθεμα και νομιμοποίηση της διάσπασης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Ο εκδημοκρατισμός και ο ταξικός προσανατολισμός του, δεν είναι ζήτημα ξεκομμένο από την βάση της εργατικής τάξης από έξω και από τα πάνω, αλλά καθημερινής δουλειάς στην υπεράσπιση των αξιών της εργασίας, της δημοκρατίας, της μαζικότητας και της ενότητας του.

Η σύμπτυξη ενός μετώπου κοινής δράσης για την εκκαθάριση των μητρώων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, την διασφάλιση της δημοκρατικής λειτουργίας του, τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο, δεν μπορεί παρά να’ναι άμεση προτεραιότητα όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων του συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Ενώ η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" με ανακοίνωση της  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, μια κατάληψη που σαφώς δεν περιέχει καμία διεκδίκηση για τους Εργαζόμενους και καμιά μορφή εναντίωσης στην κυβέρνηση και την πολιτική της, αλλά την αμφισβήτηση των δικαστικών αποφάσεων, της δικαστικής οδού, άκουσον-άκουσον,  που αυτοί επέλεξαν.

        ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  την κατάληψη στο Εργατοϋπαλληλικό κέντρο, μια ΚΑΤΑΛΗΨΗ που σκοπό και στόχο έχει την παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας, των ΕΚΛΟΓΩΝ που με δημοκρατικές διαδικασίες έχει δρομολογήσει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του  Εργατικού Κέντρου Πάτρας και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, για την ανάδειξη των νέων τους οργάνων.

          Αυτή η προαναφερόμενη πρωτοφανής ΚΑΤΑΛΗΨΗ, τα  επιχειρήματα που ακούστηκαν, αλλά και οι διαδικασίες που ανακοινώθηκαν, από τους καταληψίες, από Συνδικαλιστές αυτού του επιπέδου, μας αφήνουν πραγματικά όλους άφωνους και μάλιστα  με  πλείστα  ερωτηματικά:

Είναι δυνατόν να επιλέγεις, την αλλοίωση της βούλησης των Εργαζόμενων με  την δικαστική οδό και αφού τρως τρία αλλεπάλληλα χαστούκια να προσφεύγεις σε διαδικασίες παρεμπόδισης των εκλογών, αποδεχόμενος   παράλληλα την ήττα σου και μάλιστα πολύ πριν εκφραστούν οι Εργαζόμενοι,  προτού δηλ. ανοίξει η κάλπη.
Είναι δυνατόν να έχει εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή για τις ήδη προσδιορισμένες εκλογές και εσύ να μιλάς για εκ νέου μονομερείς  διαδικασίες......αν είναι δυνατόν…..
Είναι δυνατόν να καταγγέλλεις τις εκλογικές  διαδικασίες των παραταξιακών σου αντιπάλων όταν των δικών σου, αρκετών από τους  καταληψίες  ¨μπάζουν¨……….. και να επικαλείσαι την νομιμότητα, όταν δεν σέβεσαι τις δικαστικές αποφάσεις που εσύ προκαλείς ….έλεος….
Και το πιο σημαντικό γιατί κόπτεται το ΠΑΜΕ και κατ' επέκταση και η ¨συμπαραστεκόμενη¨  Δημοτική αρχή, γι αυτές τις συνδικαλιστικές εκλογές και όχι μόνον, την στιγμή που όλοι τους έχουν επιλέξει τον δικό τους μοναχικό δρόμο, τις χωριστές συγκεντρώσεις -κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις, μακριά και έξω δηλ από τα νόμιμα καταστατικά κατοχυρωμένα συνδικαλιστικά όργανα.....

        Σύντροφοι και Συναγωνιστές αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα και ειδικά αυτές τις επαναστατικές κορώνες, τις οποίες καιρός είναι να επιδείξετε και προς τους κυβερνώντες που έχουν  ισοπεδώσει τα πάντα, προς την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική που μας αγγίζει και μας αφορά όλους.

       Μην δίνεται λοιπόν μ΄ αυτές σας τις πρακτικές, το άλλοθι στους κυβερνώντες, που θέλουν να παρέμβουν και να ισοπεδώσουν ακόμη και τις Συνδικαλιστικές  μας  κατακτήσεις.

 

                                     ΕΚΛΟΓΕΣ-ΟΝΟΜΑΤΑ

Στο μεταξύ, στις Αρχαιρεσίες θα συμμετέχουν 7 παρατάξεις και τα ψηφοδέλτια τους είναι ως παρακάτω.

Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

στις 03/12/2017

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Συνδικαλιστικη Δημοκρατικη Ενωτικη Συμμαχια

 

(ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ)

 

Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΓΑΪΤΑΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΓΕΦΥΡΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΙΔΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

INTRACOM

ΜΟΥΚΙΔΗ ΚΟΡΙΝΑ
ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΜΠΟΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΠΡΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ

ΑΡΤΕΡΓΑΤΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΑΥΪΔ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΝΤΑΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΥΠΟΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΣΕΤΕ

ΓΕΣΟΑ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΟΡΕΙΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΕΤΕ ΟΤΕ

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ

ΤΙΤΑΝ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΤΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΕ ΟΤΕ

 

Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΣΑΛΠΑΤΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΕΤΕ

ΤΣΑΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΑΥΪΔ

 

 

 

Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.

 

1.   ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ

2.   ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΣΕΤΕ

Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

στις 03-12-2017

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΤΑΞΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Τ.Α.Σ.

 

Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

1.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

2.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

3.ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

INTRACOM

4.ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

5.ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΩΝ

6.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ

7.ΒΕΛΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

8.      ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

9.ΖΑΡΟΥΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΩΝ

10.ΛΑΒΡΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

11.ΜΑΣΣΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

HELLAS CAN

12.ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

13.ΠΑΝΑΓΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

14.ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ

15.ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

FRIGOGLASS

16.ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ

17.ΠΕΛΕΚΟΥΔΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΥΓΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

18.ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ

19.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

20.ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΣΠΑΠ

21.ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

22.ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

23.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

LIDL ΒΙΠΕ

 

Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

1.      ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΤΕ ΔΕΗ

3.      ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

HELLAS CAN

 

 

 

 

Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.

 

1.      ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ

2.      ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ

3.      ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

4.      ΠΑΝΑΓΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

5.      ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ

6.      ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

FRIGOGLASS

7.      ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΣΠΑΠ

Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

στις 03-12-2017

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

 

Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΤΣΙΜΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

 

 

Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.

Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

στις 03-12-2017

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

1.      ΑΛΙΧΟΥ ΒΑΝΕΣΑ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

ΜΑΓΕΙΡΩΝ

2.      ΒΕΝΕΡΗ ΝΑΤΑΣΣΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ)

ΜΑΓΕΙΡΩΝ

3.      ΒΙΤΩΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

4.      ΔΟΥΡΔΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

5.      ΝΙΦΟΡΑ ΚΟΥΛΑ (ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ)

ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

6.      ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ     

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

7.      ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΕΤΑΠ

8.      ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΥΤΑΤΕ

 

 

Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

1. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΜΑΓΕΙΡΩΝ

2. ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΣΕΤΑΠ

 

 

Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.

 

1.      ΑΛΙΧΟΥ ΒΑΝΕΣΑ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

ΜΑΓΕΙΡΩΝ

2.      ΒΕΝΕΡΗ ΝΑΤΑΣΣΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ)

3.      ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΜΑΓΕΙΡΩΝ

ΜΑΓΕΙΡΩΝ

4.      ΝΙΦΟΡΑ ΚΟΥΛΑ (ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ)

ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

5.      ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ     

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

6.      ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΕΤΑΠ

Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

στις 03-12-2017

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΕΔΟΠ ΔΕΗ

ΛΑΓΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΠΕΤ ΟΤΕ

ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΞΥΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΕΔΟΠ ΔΕΗ

ΤΣΙΜΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ

Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.

Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

στις 03-12-2017

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1.ΜΑΡΜΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

EL PACK

2.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ

3.ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

4.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.

1.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ

Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

στις 03-12-2017

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ - ΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

 

Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΙΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

 

Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.

1. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΙΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

 

 Από την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου δεν αποκλείεται να αλλάξει ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα αναφέρει:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταδικάζει τη σταλινική, πραξικοπηματική, φασιστική κίνηση του ΠΑΜΕ να προχωρήσει σε κατάληψη του Ε.Κ.Πάτρας ύστερα από την απόρριψη των αιτημάτων του από τα Δικαστήρια.
Το ΠΑΜΕ παρεμποδίζει τραμπουκικά και ανερυθρίαστα την πρόσβαση των εργαζομένων στο Σπίτι του Εργάτη!!!! ενώ χρόνια τώρα ούτε κατά που πέφτει το Εργατικό Κέντρο ήξερε, παρά μόνο στις εκλογές εμφανίζονταν για τους συσχετισμούς και με διαλυτικές προθέσεις.
Στόχος είναι η διάλυση των Αρχαιρεσιών του Ε.Κ.Πάτρας, όπου έχουν προγραμματιστεί σύμφωνα με το Καταστατικό του για την Κυριακή 3/12/2017 από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ., και να πραγματοποιηθούν όταν οι συσχετισμοί είναι υπέρ του Περισσού και του Δήμου.
Παράνομα, συντεχνιακά, καταχρηστικά, λυσσαλέα με νοθείες Παμμικρασιατικού και άλλων παραμάγαζων προσπαθούν να ελέγξουν το Ε.Κ.Πάτρας, πάραυτα δεν τους βγαίνει.
Οι εργαζόμενοι της πόλης μας δεν τους το επιτρέπουν και το ΠΑΜΕ προσπαθεί τραμπουκικά, φασιστικά και μέσω των Δικαστηρίων να διαμορφώσει το Μητρώο Αντιπροσώπων που θα τους καταστήσει πλειοψηφούσα δύναμη, όπως ευελπιστούν.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ.

Ο ΔΗΜΟΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΌ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ!!!!!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΣ-ΠΑΜΕ!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ!!!!!!!

Σε ανακοίνωση του ο  Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» αναφέρει "καταδικάζουμε την κατάληψη  των «μπαχαλάκηδων» του Π.Α.ΜΕ (ΚΚΕ) στο κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, επειδή χθες απορρίφθηκαν εκ νέου (για τρίτη φορά) από τα δικαστήρια τα αιτήματα των δυνάμεων του και των λοιπών φιλοκυβερνητικών «συνοδοιπόρων», για χορήγηση προσωρινής διαταγής, με στόχο τον αποκλεισμό των αντιπροσώπων μας από τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Οι άνθρωποι που μάτωσαν για να έρθει αυτό το εντυπωσιακό εκλογικό αποτέλεσμα των 1.713 ψηφισάντων μελών στο Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», είναι νέοι άνθρωποι, με όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά, εργαζόμενοι άπαντες στον σκληρό ιδιωτικό τομέα. Αυτοί οι άνθρωποι κυνηγούνται λυσσαλέα από τις δυνάμεις που επιδιώκουν να βάλουν στο «γύψο» κάθε τι που δεν ελέγχουν.

Ξέρουμε...«ταράξαμε τα νερά»…αλλά αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής. Να αποδείξουμε σε όλους ότι υπάρχει τρόπος προσέγγισης της νέας γενιάς στα συνδικάτα. Και το πετύχαμε! Και αυτό ήταν που «ενόχλησε».

Αν πάλι «επηρεάζονται οι συσχετισμοί δυνάμεων» στο ΕΚΠ ή όπου αλλού, το πρόβλημα δεν είναι δικό μας, αλλά δικό τους. Εμείς είμαστε με τη νομιμότητα και η σκοπιμότητα αφορά μόνο τα μέλη μας. Ποια είναι η σκοπιμότητα; Να συσπειρώσουμε σε ενιαία δράση όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους στον τομέα ευθύνης μας και να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα εργαζομένων.

Αν και πάλι αυτό δεν αρέσει στις δυνάμεις «αστυνόμευσης» των συνδικάτων... είπαμε...πρόβλημά τους...

Η κατάληψη σε ένα κτίριο, με στόχο τη μη πραγματοποίηση των εκλογών του Ε.Κ.Π, δεν είναι τίποτα άλλο από μια κατάληψη σε ένα «ντουβάρι». Η ιστορικότητα και η σημειολογία ενός χώρου, έχουν αξία όταν οι πράξεις και οι ενέργειες έχουν ευρύτερη λαϊκή αναφορά και αγκαλιάζουν πλατύτερα κοινωνικά στρώματα. Μια κατάληψη με αναφορά στο κομματικό ακροατήριο του Κ.Κ.Ε και του Δήμου Πατρέων (που συντονίζει την κατάληψη), δεν εκπέμπει κανένα «συμβολισμό», κανένα «σήμα» προς την εργατική τάξη της πόλης και της χώρας.

 

Διαβάστε επίσης