Θρήνος στην Πάτρα για τον Νίκο Αλεξόπουλο που “έσβησε” στα 21 του χρόνια – Συλλυπητήρια από τον δήμο όπου εργαζόταν ο πατέρας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Αθήνα και βύθισε στο πένθος την Πάτρα. Ένα διαμέρισμα έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος νεαρός.

Πρόκειται για τον Νίκο Αλεξόπουλο, γιο του Δημήτρη Αλεξόπουλου, Προϊσταμένου Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο οποίος ήταν φοιτητής. 

Θρήνος στην Πάτρα για τον Νίκο Αλεξόπουλο που "έσβησε" στα 21 του χρόνια - Συλλυπητήρια από τον δήμο όπου εργαζόταν ο πατέρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα,  όταν η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αθηνάς στην Αγία Βαρβάρα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την φωτιά και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του έναν 20χρονο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, πιθανόν από αναθυμιάσεις.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από τον τόσο άδικο  θάνατό του.

Θρήνος στην Πάτρα για τον Νίκο Αλεξόπουλο που "έσβησε" στα 21 του χρόνια - Συλλυπητήρια από τον δήμο όπου εργαζόταν ο πατέρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ Β. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Πατρέων και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων αναφέροντας τα εξής:“Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον πρόωρο και τραγικό χαμό στηνΑθήνα, του 20χρονου Πατρινού φοιτητή, Νίκου Αλεξόπουλου”. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, ΒασίληςΘωμόπουλος, εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 20χρονου και συμπαρίσταται στο βαρύ τους πένθος”.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού εργάζεται στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και η μητέρα του Αρτεμις Κλαυδιανού  στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπως επίσης και τα δύο αδέλφια του, Παναγιώτης και Ιωάννα, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι από το τραγικό συμβάν. Το ίδιο συγγενείς και φίλοι, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους Νίκο.

Θρήνος στην Πάτρα για τον Νίκο Αλεξόπουλο που "έσβησε" στα 21 του χρόνια - Συλλυπητήρια από τον δήμο όπου εργαζόταν ο πατέρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Λεωνιδίου 1 του δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο νομό Αττικής. εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Ν.Α. 21 ετών, του οποίου ο θάνατος διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε». Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 05:27 του Σαββάτου, επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

 

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό