Επιμελητήριο Αχαΐας: "Φουντώνει" η αντιπαράθεση ενόψει των εκλογών-Μαρλαφέκας: Ξεπέρασαν τα όρια οι λασπολόγοι, προσφεύγω στην Δικαιοσύνη"

ανακοινώσεις με αφορμή ρεπορτάζ για εταιρεία του Προέδρου του Επιμελητηρίου

Κατηγορηματικά διαψεύδει η παράταξη Μαρλαφέκα ρεπορτάζ τοπικού μέσου ενημέρωσης σύμφωνα με το οποίο ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας "από κοινού με παράγοντα τοπικών  μέσων ενημέρωσης,  έχει συστήσει από το 2015, εταιρεία με αντικείμενο δράσεις που αφορούν το Επιμελητήριο και που χρηματοδοτούνται από αυτό".

Μάλιστα ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας εξέδωσε μακροσκελή απάντηση μέσω της οποίας προαναγγέλλει  προσφυγή στην Δικαιοσύνη και καταλήγει σημειώνοντας οτι:  "Δεν θα επιστρέψω σε κανέναν να σπιλώνει την προσωπική μου τιμή και  υπόληψη"

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαρλαφέκας προσθέτει οτι "επί της ουσίας, η αλήθεια είναι: η εταιρία στην οποία αναφέρονται όχι μόνον δεν έχει δεχθεί ούτε ένα ευρώ από το Επιμελητήριο Αχαΐας, από τις Εταιρίες και τους Οργανισμούς που συμμετέχει το Επιμελητήριο και γενικά από οποιονδήποτε δημόσιο Φορέα. Το αντικείμενο της εξαντλείται στη συνεργασία με πολύ γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της Μεσσηνίας.   Ούτε ένα ευρώ, επαναλαμβάνω από το Επιμελητήριο Αχαΐας για οποιοδήποτε λόγο, ούτε ένα ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, ούτε ένα ευρώ από δημόσιο χρήμα."

Λίγο πριν την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας είχε εκδοθεί δελτίο Τύπου της Παράταξης Επιμελητήριο για όλους του κ. Παναγιώτη Κρίκη, με αφορμή την μετάδοση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ μέσω του οποίου, αφού επισημαίνεται οτι "εφόσον αυτό αληθεύει" καλείται ο κ. Μαρλαφέκας να απαντήσει σε μία σειρά ερωτημάτων για τα οποία η Παράταξη Κρίκη εκτιμά πως πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Πλάτωνας Μαρλαφέκας Οι λασπολόγοι ξεπέρασαν κάθε όριο: 

Αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα έχει ως εξής:

"Παρά τον πόλεμο και τις απόπειρες συκοφάντησης που έχω δεχθεί μέχρι σήμερα, είχα επιλέξει να μην απαντήσω, με την ελπίδα ότι οι διοργανωτές αυτής της αήθους εκστρατείας, θα συνετιστούν.

Όμως μέχρι εδώ.

Οι λασπολόγοι σήμερα, ξεπέρασαν κάθε όριο.

Και επειδή σε θέματα ηθικής τάξης δεν θα επιτρέψω καμμιά έκπτωση ή υποχώρηση,  ανακοινώνω ότι προσφεύγω στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά των συκοφαντών μου, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να υποστηρίξουν ότι «έχω εταιρία που παίρνει δουλειές από το Επιμελητήριο»!!!!

Επί της ουσίας, η αλήθεια είναι: η εταιρία στην οποία αναφέρονται όχι μόνον δεν έχει δεχθεί ούτε ένα ευρώ από το Επιμελητήριο Αχαΐας, από τις Εταιρίες και τους Οργανισμούς που συμμετέχει το Επιμελητήριο και γενικά από οποιονδήποτε δημόσιο Φορέα. Το αντικείμενο της εξαντλείται στη συνεργασία με πολύ γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της Μεσσηνίας.   Ούτε ένα ευρώ, επαναλαμβάνω από το Επιμελητήριο Αχαΐας για οποιοδήποτε λόγο, ούτε ένα ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, ούτε ένα ευρώ από δημόσιο χρήμα.

Ντροπή για την κατάντια τους.

Έδωσα ήδη εντολή στο δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά των Μέσων Ενημέρωσης και των προσώπων που μετέδωσαν, δημοσίευσαν ή αναμετέδωσαν και αναδημοσίευσαν το σχετικό λιβελλογράφημα. Τα χρήματα που θα επιδικαστούν θα διατεθούν σε Ιδρύματα της Αχαΐας.

Και σε όποια παρόμοια θέματα ανακύψουν, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ίδια θα είναι η αντίδραση μου: η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Δεν θα επιστρέψω σε κανέναν να σπιλώνει την προσωπική μου τιμή και  υπόληψη. Τελεία και παύλα."