Το Πανεπιστήμιο τιμά απόψε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της 53ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου.

Κατά τον εορτασμό και αυτής της επετείου, που έχει μια ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία για το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς συνδυάζει τη γενέθλια ημέρα του Ιδρύματος αλλά και τον εορτασμό του προστάτη άγιου της πόλης, Αγίου Ανδρέου, συνεχίζεται ο «διάλογος» του Ιδρύματος με την πόλη των Πατρών και την ευρύτερη κοινωνία. Στη φετινή εκδήλωση θα τιμηθεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, για το έργο του, και ιδιαίτερα τη συνεργασία και την υποστήριξη που έχει προσφέρει στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η παρουσίαση του έργου του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, εστιάζοντας σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών, θα γίνει από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου. Θα ακολουθήσει η αντιφώνηση του Περιφερειάρχη, κ. Απόστολου Κατσιφάρα, με τίτλο: «Πανεπιστήμιο – Περιφέρεια: δύο φορείς, ένας πόλος ανάπτυξης» και η απονομή τιμητικής πλακέτας και διπλώματος στον τιμώμενο από την Πρύτανι.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσική παρέμβαση, σε συνεργασία με τη «Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών». Η Χριστίνα Καραμπέρη στο πιάνο και η Ευγενία Μπεσσόνοβα στο βιολοντσέλο, θα ερμηνεύσουν έργα των: C. Saint—Saens, Diabelli και Μ. Χατζιδάκι.

Διαβάστε επίσης