Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

στις 19:00 στην αγυια

Τα «ρέστα» της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου παίζει σήμερα η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (19:30, Cosmote Sport 1) τον Παναθηναϊκό στην Αγυιά για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η Παναχαϊκή για να περάσει στην επόμενη φάση χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λάρισα που αγωνίζεται την ίδια ώρα στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση.

Ο Παναθηναϊκός που ήρθε στην Πάτρα με αρκετές αλλαγές και νέους παίχτες στη σύνθεσή του έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, με το δεύτερο εισιτήριο να «παίζεται» ανάμεσα στη Λάρισα, την Παναχαϊκή και την Αναγέννηση.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ευνοούνται οι «βυσσινί», που έχουν και το προβάδισμα για την πρόκριση. Η Παναχαϊκή έχει μία νίκη με την Αναγέννηση στην έδρας της μέχρι στιγμής και μία ήττα στη Λάρισα από την τοπική ομάδα.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για τη σημερινή αναμέτρηση επέλεξε τους επέλεξε τους: Χαλκιά, Σούλη, Μπουτζίκο, Πολίμο, Μουστακόπουλο, Μακρυδημήτρη, Σωτηράκο, Φωτάκη, Φουρλάνο, Πολυχρόνη, Αργυρόπουλο, Κωνσταντακόπουλο, Μασούρα, Κυνηγόπουλο, Ελευθεριάδη, Μαστραντωνάκη, Αντωνακόπουλο και Σπανό.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

Παναθηναϊκός 6

Λάρισα 3

Παναχαϊκή 3

Αναγέννηση Καρδίτσας 0

Διαβάστε επίσης