METRO Talent Challenge: Είσαι έτοιμος;

Είναι η ευκαιρία να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα

Δεν πρόκειται για ένα ακόμη reality ούτε για παιχνίδι επιβίωσης. Είναι η ευκαιρία να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Να δοκιμαστείς, τα τεστάρεις τα ταλέντα σου και να χτίσεις την καριέρα σου μου σε μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές, οικογενειακές εταιρείες: Τον Όμιλο Μετρό.

Έχεις μεταπτυχιακό τίτλο με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Πληροφορική, Οικονομικά, Εφοδιαστική Αλυσίδα; Έχεις άριστη γνώση των Αγγλικών και Η/Υ; Έχεις επαγγελματική εμπειρία μέχρι 3 έτη;  Είσαι μέχρι 28 ετών; Τότε μπορείς να συμμετάσχεις στο «METRO Talent Challenge»

 Το «METRO Talent Challenge»  δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της METRO αναπτύσσοντας τις δυνατότητες σου σε ένα σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.

 

Το πρόγραμμά προσφέρει ευρύ φάσμα εμπειριών, με στόχο να επηρεάσει τους υποψηφίους κατάλληλα για τον κόσμο της εργασίας, ανοίγοντας το δρόμο για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία που περιλαμβάνει:

 

1.    Γνώση των βασικών τομέων λειτουργίας της εταιρείας

2.    Σημαντική εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και στους ρυθμούς της αγοράς 

3.    Συμμετοχή σε απαιτητικά projects

4.    Παρακολούθηση επιμορφωτικών  σεμιναρίων

 

Οι υποψήφιοι, σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα πλαισιώνεσαι από έμπειρα στελέχη που θα λειτουργήσουν ως coaches με σκοπό την καλύτερη κατανόηση της γνώσης που παρέχει το πρόγραμμα.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το «METRO Talent Challenge» πήγαινε στο https://www.metrotalentchallenge.gr/home

Διαβάστε επίσης